• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B. Đ.

23.11.2023

19:12

Užas posle eksplozije gasa u Zrenjaninu! (FOTO, VIDEO)

B.Đ.

Vesti

Užas posle eksplozije gasa u Zrenjaninu! (FOTO, VIDEO)

Podeli vest

Žena koja se nalazi ispod ruševina nakon eksplozije koja se dogodila u zrenjaninskom naselju Mužije, u ulici Mađarske komune, još nije izvučena, saznaje informer.rs.

Muškarac M. M. (70) je ranije izvučen iz ruševina.

Kako Informer nezvanično saznao, sumnja se da je eksploziju izazvao kotao koji na gas.

Foto: B. Đ.

Ulica u kojoj se dogodila eskplozija

Do eksplozije je došlo nešto pre 15 časova, došlo je do urušavanja kuće. Komšije kaću da su se najverovatnije izvodila radovi na gasnom kotlu prethodnih dana. Žena je još ispod ruševina, a nije poznato da li je živa.

Nešto posle 18 časova stigao je specijalistički tim iz Zemuna sa tri vozila, kamionom i kombija sa ljudstvom. Nekoliko minuta pre njih je stigao tim iz Beograda kao prethodnica, koji je došao da izvidi situaciju. Čeka se još uvek otkopavanje žene koja je četiri sata ispod ruševina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija