• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.12.2023

10:02

Vanjin otac "mozak" otmice! Makedonski MUP šokirao javnost: "Delio je informacije sa ubicama"

shutterstock/Informer

Vesti

Vanjin otac "mozak" otmice! Makedonski MUP šokirao javnost: "Delio je informacije sa ubicama"

Podeli vest

Ceo region potresla je vest da je Vanja Đorčevska (14) za kojom je tragao Balkan sinoć pronađena mrtva. Vanja je ubijena u ponedeljak ujutru.

Utvrđeno je da je vozilom odvedena sa ulaza u stan, a iz datih podataka sa saslušanja je utvrđeno da je ubijena istog dana, odnosno 27. novembra 2023. godine, oko 10.00 časova. 

Danas se oglasio MUP sa informacijama o zločinu i izneli su sve informacije na konferenciji za novinare.

Foto: Informer

 

 

"Od juče kako smo dobili informacije obezbedili smo dokaze i pronašli tela dvoje koji su se vodili kao nestali. Cela makedonska javnost je bila zainteresovana da pronađemo ljude žive, a pronađeni su od policije ubijeni i zakopani u okolini Skopja i okolini Velesa. Dozvolite mi da izjavim saučešče porodicama ubijenih. U svoje ime i u ime onih koji su učestvovali u tome da se reši ovaj slučaj. Osumnjičeni su uhapšeni i privedeni zbog materijalih dokaza. Osumnjičeno je pet lica, troje je privedeno, jedno je van zemlje, a peto lice je otac koji je priveden. Motiv je koristoljublje, a jedno od lica je u dogovoru sa porodicom je izvršilo i organizovalo u cilju da se iznudi novac od majke ubijene devojčice. Što se tiče druge žrtve koje nema nikakve veze sa Vanjom ubijeno je zbog neraščišćenih odnosa. Njegovo vozilo je ukradeno i upotrebljeno za drugo krivično delo. Tim vozilom je oteta maloletnica ispred zgrade u kojoj je živela. Otac je podelio informacije sa organizatorima. Oko 10 časova je ubijena maloletna Vanje. Ovaj monstrum kome sledimo trag, čim dodje na naše tlo će da bude izveden pred lice pravde."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pc

pre 5 meseci

O zemljo, otvori se i progutaj ovu sodomu i gomoru. Već si se jednom otvorila i progutala zlo na ovom svetu. Treba ga na kolac nabiti i ostaviti pored puta da umre u najvećim mukama.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija