• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

19.12.2023

15:38

Serijski silovatelj ostaje iza rešetaka! Igoru Miloševiću određen pritvor, s drogom u džepu uhapšen kod Ribnikara!

Aleksandar Jovanović

Vesti

Serijski silovatelj ostaje iza rešetaka! Igoru Miloševiću određen pritvor, s drogom u džepu uhapšen kod Ribnikara!

Podeli vest

Igoru Miloševiću, osuđivanom serijskom silovatelju, koji je uhapšen u blizini OŠ "Vladislav Ribnikar" sa drogom, određen je pritvor do 30 dana.

Milošević je uhapšen tokom jučerašnjeg dana, kada su policajci kod njega pronašli drogu. Danas je saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, kada je izneo odbranu.

On je priznao da je kod sebe imao drogu - kanabis.

Nakon što je izneo odbranu, tužilac je predložio sudu da se prema osumnjičenom odredi pritvor do 30 dana, a zbog sumnje da bi boravkom na slobodi mogao ponoviti krivično delo, kao iz zbog sumnje da ne bio dostupan državnim organima u daljem toku postupka, ukoliko se bude branio sa slobode.

Prema našim informacijama, odlukom Prvog osnovnog suda u Beogradu njemu je pritvor određen.

U daljem toku postupka tužilaštvo će uraditi neophodna veštačenja, nakon čega će biti doneta konačna odluka o daljem procesuiranju osumnjičenog, navodi tužilaštvo u saopštenju.

Silovatelj povratnik

Podsetimo, Igor Milošević je pušten iz zatvora 20. septembra prošle godine nakon odslužene kazne zatvora, a uhapšen je deset dana kasnije zbog postojanja sumnje da je počinio delo ugrožavanje sigurnosti.

Međutim, usled nedostatka dokaza on je oslobođen i u aprilu ove godine ponovo se našao na slobodi.

On je u zatvoru proveo 15 godina zbog silovanja, a reč je o povratniku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija