• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Glas zapadne Srbije

20.12.2023

22:24

Pronađen ukradeni bager! Evo gde su našli mašinu tešku sedam i po tona i ko se sumnjiči za krađu

Informer/shutterstock

Vesti

Pronađen ukradeni bager! Evo gde su našli mašinu tešku sedam i po tona i ko se sumnjiči za krađu

Podeli vest

Građevinska mašina koja pripada požeškoj firmi angažovanoj na izgradnji auto puta i koja je tokom prošle noći ukradena, pronađena je danas u Subotici.

Kako se nezvanično saznaje, bager su ukrali radnici jedne građevinske firme iz Mionice.

Brzom akcijom policije, građevinska mašina je pronađena u Subotici u ispravnom stanju i vraćena vlasnicima., piše Glas zapadne Srbije.

Foto: Informer/Fejsbuk

 

 

Inače, bager je težak sedam i po tona. Kradljivci su najopuštenije u subotu oko 22 časa na šlep natovarili mašinu, a očevicima ništa nije bilo sumnjivo jer je to u građevinskom kampu svakodnevna pojava.

Vlasnik građevinske mašine objavio je na društvenim mrežama fotografiju i apel da se bager pronađe, pre nego što ga kradljivac proda ili raspakuje u staro gvožđe. 

Nalazaču je nudio čak i nagradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija