• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.D.

27.12.2023

16:00

"Ubio oca sekirom jer ga je odvajao od poroka": Komšije u šoku otkrivaju motiv stravičnog zločina

Informer/shutterstock

Vesti

"Ubio oca sekirom jer ga je odvajao od poroka": Komšije u šoku otkrivaju motiv stravičnog zločina

Podeli vest

Mihalj N. (76) iz Temerina ubijen je juče u porodičnoj kući kada ga je kako se sumnja sin Gregor N. (36) više puta udario sekirom.

Ubistvo koje je ceo Temerin ostavio bez reči dogodilo se juče nakon svađe oca i sina. Obaveštena je Hitna pomoć koja je samo mogla da kosntatuje smrt a policija je uhapsila osumnjičenog za brutalno ubistvo oca.

Njemu je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati u okviru kojih će biti sprovedn kod tužioca.

Komšije ubijenog čoveka kažu da su za zločin saznali tek kada su videli policiju.

- Mihalj se dva puta ženio, ima dva sina i ćerku sa prvom ženom. potom se oženio sa drugom i sa njom nije imao dece. Ta druga žena je vodila računa o njemu ali nažalost i ona je preminula. Mnogo mi je žao čoveka bio je dobar, blagonaklon prema svima - priča jedna komšinica i dodaje:

Foto: V.B.

 

- Borio se za svoju porodicu koliko je mogao i tužno je da je dočekao ovakvu sudbinu, da mna ovaj način strada od ruke svog deteta - dodaje žena koja je još uvek u šoku. 

Jedan od komšija kaže da su se otac i sin često svađali ali samo zbog toga što je Gregor voleo da pije. 

- Mnogo puta je ulazio u burne rasprave sa ocem. Nesrećni otac je želeo da mu porodica bude na okupu pa ih je sve smestio kod sebe u kuću. U većini slučajeva je alkohol bio uzrok neslaganja, Mihalj nije voleo što mu se sin uporno vraća alkoholizmu, iako se više puta lečio, ali bezuspešno. Ovaj put svađa nije bila kao inače, kada sam video da su se stvorile hitna pomoć i policija, znao sam da nešto nije u redu - rekao je meštanin Temerina za Informer.

Kako je objasnio kasnije je saznao šta se dogodilo.

- Dok su se svđali Gregor je uzepo sekiru i udario oca. Drugi ukućani pokušali su da ih smire, molili ga da ostavi sekiru, ali nažalost nisu uspeli. Gregor je ocu zadao smrtonosne povrede, te su lekari samo mogli da konstatuju smrt - rekao je komšija ubijenog Mihalja. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija