• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/kurir

31.12.2023

12:03

Pretučen vođa navijača ispred porodične kuće u Smederevu! "Partizanovca" tukla četvorica napadača

Informer

Vesti

Pretučen vođa navijača ispred porodične kuće u Smederevu! "Partizanovca" tukla četvorica napadača

Podeli vest

Aleksandar R. (31) vođa navijača FK Partizana iz Smedereva, frakcije Partizanovci, napadnut je i pretučen u petak ispred svoje kuće u ovom gradu.

Kako prenose mediji saznanja iz istarge jedan od napadača je Aleksandru R. posalo SMS da izađe ispred kuće, da razgovaraju o nekim problemima koje imaju. 

- Napadnutom je poruku poslao navijač Crvene zvezde, a kada je Aleksandar R. izašao iz kuće da se sretne da njim, iz jednog automobila koji je bio parkiran u blizini istrčala su još trojcia mladića koji su ga napali drvenim motkama i metalnim štanglamaenim štanglama i metalnim šipkama - kaže izvor iz istarge. 

Napadnuti navijač je uspeo da se istrgne i pobegne nazad u svoju kuću i odmah je pozvao policiju i prijavio napad, ali nije želeo da podnosi krivičnu prijavu.

O svemu je obavešteno Osnovno javno tužilatvo u Smederevu koje vodi istragu i podneće prijave protv napadača. 

Inače napad i batinjanje snimljene su sigurnosnim kamerama sa obližnjeg objekta pa su četvorica napadača identifikovana.   


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija