• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.01.2024

13:31

Maloletni pljačkaši uhapšeni u Novom Sadu: Osumnjičeni za seriju krađa

Shuterstock

Vesti

Maloletni pljačkaši uhapšeni u Novom Sadu: Osumnjičeni za seriju krađa

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu rasvetlili su seriju teških krađa, počinjenih poslednjih dana, u objektima različite namene, na području grada, kao i više pokušaja ovih krivičnih dela.

Sumnja se da je, najmanje devet teških krađa i četiri pokušaja teške krađe, na području Klise i Futoga, počinio trinaestogodišnjak iz Novog Sada, te da je neka od krivičnih dela učinio zajedno sa šesnaestogodišnjim Novosađaninom.

"Sumnja se, takođe, da je trinaestogodišnjak učinio više ovih krivičnih dela i na području Starog grada. Kod njega je pronađen novac i mobilni telefon, koji su, kako se sumnja, ukradeni prethodnih dana" saopštila je policija.

Protiv maloletnika će biti podneta krivična prijava, u redovnom postupku, dok je trinaestogodišnjak predat u nadležnost Centru za socijalni rad.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija