• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Vijesti

08.01.2024

15:51

Pucala iz pištolja, snimak završio na društvenim mrežama! Reagovala policija i pronašla ženu koja je šenlučila

Shutterstock

Vesti

Pucala iz pištolja, snimak završio na društvenim mrežama! Reagovala policija i pronašla ženu koja je šenlučila

Podeli vest

Policija u Herceg Novom podneće prekršajnu prijavu protiv sugrađanke D. Š., u čijem stanu su pronašli startni pištolj.

Uprava policije je saopštila da su identifikovali osobu sa video snimka s interneta, a na kojem ženska osoba iz oružja puca u vazduh.

Policija je pretresla stan, druge prostorije i vozilo koje koristi D. Š., a po naredbi Osnovnog suda u Herceg Novom, pišu Vijesti.

"Policijski službenici identifikovali su lice koje se nalazi na video-snimku koji je objavljen na društvenim mrežama, a na kojem ženska osoba iz oružja ispaljuje projektile u vazduh. Izvršenim pretresom stana koje koristi D. Š. pronađen je startni pištolj", navodi se u saopštenju policije.

Foto: Informer/MUP

Ilustracija

Tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom se izjasnio da u radnjama D. Š. nema elemenata krivičnog dela.

"Službenici Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi će protiv osumnjičene podneti prekršajnu prijavu zbog prekršaja iz člana 107 Zakona o oružju", zaključuje se u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija