• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

10.01.2024

16:24

Hrvat uhapšen zbog ubistva škaljarca u Brazilu! Mediji bruje o njegovoj ulozi u zločinu, u štek-stanu mu nađeno ovo (FOTO/VIDEO)

video printscreen

Vesti

Hrvat uhapšen zbog ubistva škaljarca u Brazilu! Mediji bruje o njegovoj ulozi u zločinu, u štek-stanu mu nađeno ovo (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Dejan Kovač ubijen je 5. januara u Brazilu, a kako se sumnja, reč je o škaljarcu Darku Geisler Nedeljkoviću (43) iz Pančeva, koji je koristio lažni identitet.

Prema nezvaničnim saznanjima, zbog sumnje da je učestvovao u likvidaciji škaljarca uhapšen je Hrvat Darko Malić (42).

Hrvat je uhapšen nekoliko sati nakon ubistva u Žardim Kastelu, u Santosu, zbog umešanosti u kriminalnu organizaciju. Prema podacima Civilne policije, Malić je jedan od vođa grupe.

Prema navodima policije, agenti su pretresom kuće u kojoj se Hrvat nalazio pronašli drogu, mobilni telefon, tablet, preciznu vagu, kao i više vizitkarti na ime Darko Malić i ličnu kartu iz Hrvatske, na isto ime.

Foto: printscreen/G1

 

Ispituje se koja je njegova uloga bila u zločinu.

Podsetimo, ubistvo se dogodilo u petak uveče u 19.46, u naselju Embare, u trenutku kada je žrtva, sišla sa bicikla, na kom se nalazio i njegov četvorogodišnji sin. Napadač mu je prišao s leđa i ispalio hice.

 

 

U trenutku likvidacije, napadač je imao masku i rukavice. Zločin su snimile nadzorne kamere, a na snimku se vidi trenutak kada ubica prilazi žrtvi i puca u nju. Srbin je upucan u trenutku kada je sišao sa bicikla, dok mu se dete i dalje nalazilo na biciklu. U trenutku kada je upucan, supruga ubijenog je skočila da zadrži dete kako ne bi palo.

Zasad nije poznat motiv likvidacije.

Poternica zbog ubistva Baranina

Inače, Darko Geisler, koji je ubijen, osumnjičen je za ubistvo Baranina Andrije Mrdaka. Zločin se dogodio 25. decembra 2014. godine, ispred kapije zatvora u Spužu.

Kako su mediji pisali, ubica je zapucao u pravcu Mrdaka, naočigled nekoliko osoba koje su takođe došle u posetu. Ubrzo nakon zločina raspisana je poternica za Geislerom, inače državljaninom Srbije, koji je godinama u bekstvu.

Navodilo se da je Geisler blizak škaljarskom klanu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17