• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.01.2024

12:14

Pijana gađala majku staklenim ukrasima: Nakon toga je krvnički davila u stanu na Novom Beogradu

Pixabay, Rina

Vesti

Pijana gađala majku staklenim ukrasima: Nakon toga je krvnički davila u stanu na Novom Beogradu

Podeli vest

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je danas optužni predlog protiv M.J. zbog sumnje da je izvršila nasilje u porodici nad svojom majkom. Incident se dogodio 18. decembra 2023. godine u Novom Beogradu, kada je M.J., kako tvrdi tužilaštvo, u alkoholisanom stanju napala svoju majku staklenim ukrasom sa jelke, prouzrokujući joj lakšu telesnu povredu.

Prema optužbi, nakon što je oštećena pokušala podići optuženu sa zemlje, M.J. je, uhvativši je za vrat, nastavila nasilje, prouzrokujući joj dodatnu povredu u vidu dispafagije.

Tužilaštvo ističe da postoje osobite okolnosti koje ukazuju na to da bi puštanje optužene na slobodu moglo ometati postupak uticanjem na svedoke.

Predlaže se produženje pritvora za M.J., a nakon održanog glavnog pretresa, Tužilaštvo predlaže sudu kaznu zatvora u trajanju od jedne godine. Pored toga, predložena je i mera bezbednosti obaveznog lečenja alkoholičara, uz meru zabrane približavanja i komunikacije sa oštećenom na udaljenosti od 100 metara, sa trajanjem od tri godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija