• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/dan

11.01.2024

12:16

Andrija Mrdak nije jedina žrtva "škaljarca" ubijenog u Brazilu! Ubio brata čoveka koji je svedočio protiv Darka Šarića

Zoran Sinko

Vesti

Andrija Mrdak nije jedina žrtva "škaljarca" ubijenog u Brazilu! Ubio brata čoveka koji je svedočio protiv Darka Šarića

Podeli vest

Pančevac Darko Geisler Nedeljković (43), koji je 5. januara likvidiran pred suprugom i sinčićem u naselju Embare u Santosu u Brazilu, u prošlosti je sumnjičen za dve likvidacije i to Andrije Mrdaka koji je ubijen 2014. godine ispred zatvora u Spužu, ali i Vidaka Vorotovića koji je izrešetan 2012. godine u Nikšiću.

Kako smo već pisali ubijeni Darko Geisler je devet godina bio u bekstvu, jer je osumnjičen da je 25. decembra 2014. godine ispred ulaza u zatvor u Spužu ubio Andriju Mrdaka, bliskog "barskom klanu".

Foto: printscreen/G1

Darko Geisler ubijen pred suprugom i četvorogodišnjim sinčićem

Ipak nije ovo jedini zločin za koji je on sumnjičen jer je nakon likvidacije Mrdaka istragom utvrđeno da je on glavni osumnjičeni i za likvidaciju Vidaka Vorotovića, zvanog Vinko, koji je ubijen 15. decembra 2012. u sačekuši u centru Nikšića.

Istraga je tada utvrdila da je Vorotovića likvidirao profesionalac koji mu je ispalio sedam hitaca u glavu i to dok je na parkingu ispred autobuske stanice bio u "audiju".

Motiv ove likvidacije je navodno bila odmazda jer je Vorotovićev rođeni brat priznao da je učestvovao u švercu dve tona kokaina za klan Darka Šarića koji je u tom trenutku bio u bekstvu.

Podsetimo banda iz Kotora je do nestanka tovara kokaina u Valensiji početkom 2014. godine bila jedinstvena, ali se onda pocepala na "škaljarski" i "kavački" klan u čijem je ratu do sada ubijeno više od pedeset osoba u Crnoj Gori, Srbiji, Grčkoj, Holandiji, Španiji i Južnoj Americi.  

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija