• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

11.01.2024

22:53

Zbog žena su "kavčani" i "škaljarci" izgubili glave! Ove misice i mankenke su otkrile njihove lokacije (FOTO)

Društvene mreže

Vesti

Zbog žena su "kavčani" i "škaljarci" izgubili glave! Ove misice i mankenke su otkrile njihove lokacije (FOTO)

Podeli vest

Identitet Srbina koji je 5. januara ubijenu Sao Paulu otkriven je pošto je njegova supruga, Brazilka, na Fejsbuk posle zločina objavila njihovu zajedničku fotografiju, objavili su brazilski mediji!

Podsetimo, u sačekuši naočigled žene i sina (4) likvidiran je Pančevac Darko Geisler (43), blizak navodno škaljarskom klanu.

- U prvih nekoliko dana posle zločina, verovalo se da je reč o slovenačkom državljaninu Dejanu Kovaču koji nema dosije. Međutim, pošto su se na društvenim mrežama pojavile fotografije njega i supruge, probudila se sumnja. Agenti brazilske policije, kontaktirali su kolege iz Slovenije i Srbije i otkriveno je da je dokument originalan, ali poništen još 2017, pošto je pravi Dejan Kovač prijvio krađu. Tako je utvrđeno da je ubijeni zapravo Darko Geisler, koji se nekada prezivao Nedeljković, ali i da je reč o osobi sa crvene Intepolove poternice zbog ubistava - otkrili su brazilski mediji.

Foto: Informer

Strahinja Stojanović je bio u vezi sa misicom Olec Bilbao

Geisler je, podsetimo, ubijen ispred zgrade u kojoj je živeo sa ženom i sinom. Kamere su zabeležile kako njih troje na biciklama dolaze do ulaza, on silazi i otvara kapiju, a ubica sa kapuljačom mu pritrčava i ispaljuje hice. Supruga, koja je i očevidac likvidacije, kako su naveli, saslušana je u policiji i izjavila je "da njen muž nema neprijatelje i da ne zna šta bi mogao da bude motiv zločina".

Foto: Društvene mreže

Olec Bilbao se vratila posle u svoju zemlju

- Živimo skromno, u običnom stanu, nemamo ni auto - izjavila je udovica u policiji, dok je u izjavi za medije navela da je prošlost supruga ne zanima. - Bio je dobar muž i otac. Njegov prethodni život mene se ne tiče. Sin je izgubio oca i ono što znam je ono što smo zajedno doživeli i preživeli. Osetili smo ljubav koju nikada nisam videla i neću videti. Sada moram da nastavim da radim i izdržavam svog sina, jer on je taj kome dugujem svu pažnju i naklonost. Kao majka, molim da poštujete našu tugu i privatnost - poručila je.

Tamošnji mediji su otkrili i da su istražitelji došli do informacija da je "škaljarac", glumeći stolara, pokušao da se sakrije u toj državi, ali ne isključuju ni mogućnost da je ostao u kontakima s ljudima iz klana za koji je radio, kao i da je i tokom boravka u Sao Paulu dobijao zadatke.

Foto: Društvene mreže

Olec Bilbao, mis Španije se udala i rodila dete

Tajni život srpskog begunca, otkriven je tek posle 10 godina.

- Iako su ga sve komšije opisale kao tihog, diskretnog i uzdržanog momka, policija Sao Paola otkrila je da se radi o opasnom plaćenom ubici, koji je radio za balkansku mafiju. Optužen je za ubistva, nošenje oružja i ekpsloziva u Crnoj Gori - navode oni i dodaju:

- Za brazilske vlasti je jasno da je Srbin živeo prikriveno u Brazilu i da se ponašao kao da je druga osoba, pokušavajući da ne bude primećen. Međutim, zbog načina na koji je ubistvo izvršeno, policija je sigurna da su Geislera suparnici otkrili. Ne isključuje se mogućnost da je neko ko je povezan sa jednom od njegovih žtava unajmio ubicu - otkrivaju nove detalje istrage mediji.

Nesvesno otkrivaju lokaciju egzekutorima

Nije neobično da supruge mafijaša odaju njihove tajne lokacije, uglavnom nesvesno. Naime, poznato je da supranici, ali i istražitelji, prate članove porodica begunaca.

Foto: Društvene mreže

Sonja Suarez Golmez je u Kolumbiji

Geislerova supruga nije jedina koja je otkrila pravi identitet muža, slična scenarija pratila su i druge likvidacije.

Tako je 2020. Kolubijka Sonja Suarez Gomez kačila na Instagram fotografije sa svojim dečkom, Strahinjom Stojanovićem, i objavljivala lokacije na kojima se nalaze. Spekulisalo se da su egzekutori pratili i njene objave, što im je navodno pomoglo da lociraju metu. Stojanović je u septembru 2020. raznet u svom džipu na Novom Beogradu.

Foto: Društvene mreže

Sonja Suarez Golmez je u Kolumbiji

Pre nje, Strahinja Stojanović je bio u vezi sa nekadašnjom misicom Olac Bilbao Gonzales koja je povređena 2018. godine prilikom eksplozije bombe ispod automobila njenog momka. Ona danas ima ćerkicu i vratila se svom starom životu - putovanjima i luksuzu.

I visokopozicionirani pripadnici škaljarskog klana, Igor Dedović i Stevan Stamatović, likvidirani su 2020. pošto su atentatori pratili njihove žene, koje su im za praznike došle u posetu u Atinu.

 Spekulisalo se i da je žena dovela ubice do Jovana Vukotića, šefa "škaljaraca" koji je ubijen u septembru 2022. u Istanbulu. Navodno, tada trudna Maša nije mogla da izdrži bez supruga koji se u to vreme krio, pa je otišla kod njega u Istanbul - podseća izvor.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ni pozivi za maturu nisu što su nekada bili! Nećete verovati kakav odgovor je dobio ovaj dečak
Društvo

Ni pozivi za maturu nisu što su nekada bili! Nećete verovati kakav odgovor je dobio ovaj dečak

Maturske večeri trebalo bi da budu smisao druženja i zabave, a sve češće se svode na brendiranu odeću i skupocene automobile, preteranun šminku i nakit. Generacija Z, svakodnevno nas baci u rebus materijalističkim prohtevima, a njihovi izazovi su sve veći zalogaj za roditelje koji žele da im ispune svaku želju, pa nas je tako jedna objava malo je reći, ostavila bez teksta.

28.04.2024

09:43

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija