• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.R./Rina

16.01.2024

17:10

Usmrtio devojčicu (15) na pešačkom prelazu pa osuđen na ovu kaznu! Apelacioni sud doneo odluku

Pixabay

Vesti

Usmrtio devojčicu (15) na pešačkom prelazu pa osuđen na ovu kaznu! Apelacioni sud doneo odluku

Podeli vest

Presudu Višeg suda u Novom Pazaru kojom je Belim H. (18) osuđen na dve godine malolteničkog zatvora jer je automobilom, na pešačkom prelazu, u novopazarskom naselju Mur, udario i usmrtio Melisu Zećović (15) preinačio je Apelacioni sud u Kragujevcu.

Mladić je novom presudom osuđen na na tri godine maloletničkog zatvora

"Žalba branioca sada punoletnog B.H odbijena je kao neosnovana, a presuda je u preostalom delu potvrđena" rečeno je za RINU u Višem sudu.

Foto: RINA

Ilustracija

Podsetimo Belimin H. je proglašen krivim zbog izvršenja teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja za koje je zaprećena kazna od dve do 12 godina zatvora.

On se tereti da je 12. decembra 2022. godine, rano ujutru, upravljajući "golfom" sa probnom vozačkom dozvolom, na pešačkom prelazu udario devojčicu koja je od zadobijenih povreda preminula.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zemo

pre 3 meseca

Poznajući Pasarce, nema se momak čemu nadati kada iziđe.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija