• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/atv

17.01.2024

08:50

Prokockao sa devojkom 10 hiljada evra pa je pretukao! Beograđanin u centru Zenice nasrnuo na partnerku

emitphoto

Vesti

Prokockao sa devojkom 10 hiljada evra pa je pretukao! Beograđanin u centru Zenice nasrnuo na partnerku

Podeli vest

Beograđanin je u ponedeljak uveče u centru Zenice, nakon što je izgubio 10.000 evra u kockarnici, naočigled velikog broja prolaznika nasred ulice pretukao svoju devojku (29).

Kako izveštavaju mediji iz BIH užasno nasilje se odigralo u ulici Dr Abdulaziz Aska Borića u Zenici, a nažalost niko do prolaznika nije ni pokušao da zaštiti devojku koju je nasilnik brutalno pesnicama udarao u glavu.

Iako niko nije reagovao i stao u zaštitu devojku, jedan prolaznica je ipak pozvala policiju koja je ubrzo stigla, ali na zaprepašćene policajaca devojka koja je imala vidljive povrede na licu nije želela da podnese prijavu. 

Prema informacijama iz MUP Zeničko-dobojskog kantona, par koji je učestvovao u ovom incidentu dolazi iz Beograda i privremeno boravi u Zenici, gde su iznajmili stan. 

- Devojka je izjavila da je samo došlo do manje prepirke i da nije bilo nikakvog nasilja, a na pitanje kako je zadobila povrede lica, odgovorila je da je ranije pala i povredila se - kazao je izvor iz policije za lokalane medije. 

Policija je obavila razgovor i sa zaposlenima u kockarnici jer su svedoci rekli da je par izašao iz tog objekta i saznali da se par kockao i izgubio oko 20.000 konvertibilnih maraka, što je najverovatnije povezano sa nemilim događajem. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Pucnjava u Sarajevu! Izrešetan tiktokerov automobil
Hronika

Pucnjava u Sarajevu! Izrešetan tiktokerov automobil

U sarajevskom naselju Dolac Malta sinoć je nepoznata osoba pucala na automobil "žestokog momka" Amira Paćiša zvanog faćo, i odnedavno tiktokera koji je preko ove društvene mreže pretio Elvisu Keljmendiju sinu narko bosa Nasera Keljmendija, ali i sudiji Opštinksog suda zbog čega je bio u pritvoru.

02.01.2024

09:29

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija