• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Novosti

18.01.2024

12:20

"Smrt je bila momentalna" Završena obdukcija nastradalog mladića u "Trajalu"

Društvene mreže/MUP Srbije

Vesti

"Smrt je bila momentalna" Završena obdukcija nastradalog mladića u "Trajalu"

Podeli vest

Smrt mladog Nikole Raškovića(18), radnika fabrike u Kruševcu, gde se 16. januara dogodila teška nesreća, bila je trenutna, pokazali su preliminarni rezultati obdukcije, pišu portali.

- Povrede su bile preteške, a smrt momentalna i u direktnoj uzročno - posledičnoj vezi sa eksplozijom u pogonu - navodi izvor "Novosti". 

Porodica nastradalog mladića priprema se za sahranu, koja će biti u rodnom Konjuhu.

Roditelji Vesna i Dejan Rašković su neutešni. Kako su posvedočili u svojoj prvoj ispovesti za medije, "Novostima", teško je, ne znaju kako će dalje bez Nikole.

Stariji brat, Lazar je neutešan. I on je bio vredan, poput Nikole, radi na benziskoj pumpi, talentovan je sviranje i pevanje. Sve do 16.januara, kada se je fabrikom odjeknula strašna detonacija, u domu Raškovićevih čula se samo vesela pesma.

Foto: MUP

 

- Svako veče položila sam mu sobu, spremila večeru, kada je radio drugu smenu- posvedočila je za "Novosti" baka Nikolina Rašković. - Ispričali bi se….Hteo je da radi u tom pogonu, jer je veća plata. Ne možemo sebi da dođemo, kao da se to ne dešava…

Kruševac se moli za brzo ozdravljenje troje povređenih radnika Dušan J.(26), Boris T.(38) i Marko M.(38), koji se leče na Odeljenju hirurgije kruševačke bolnice i radnice, mlade devojke Sare C.(20), hospitalizovane na VMA. 

Dušan J.(26),jedan od povređenih, ispričao je da se nada da će se svi brzo oporaviti. Više o tome, pročitajte ovde.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija