• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

19.01.2024

22:10

Užas na Bežaniji: Vozač udario devojčice, kada je izašao iz vozila da pomogne drugi ga pretukao

shutterstock/Informer

Vesti

Užas na Bežaniji: Vozač udario devojčice, kada je izašao iz vozila da pomogne drugi ga pretukao

Podeli vest

Dve devojčice 8 i 17 lakše su povređene kada ih je udario automobil na Bežanijskoj kosi, dok je vozač koji ih je udario zadobio teške telesne povrede, od nasilnika koji je vozio iza njega.

Kako Informer nezvanično saznaje saobraćajna nezgoda dogodila se danas oko 12 sati u Ulici Marka Čelebonovića na Bežanijskoj kosi.

- Automobilom koji je udario devojčice upravljao je lekar oko 25 godina, i u vozilu je bio sa devojkom. Dogodilo se to da je udario devojčice na pešačkom prelazu. Pokušao je da ih izbegne, verujem da ih nije video od vozila koje je bilo u traci pored njega, pokušao je da ih izbegne ali nažalost nije uspeo. Srećom udarac nije bio jak. Mladić je odmah stao i izašao iz vozila, kao i njegova devojka - objašnjava izvor Informera i dodaje:

Foto: printscreen/shutterstock

 

- Verujem da bi kao lekar mogao da deci pruži pomoć ali u tom trenutku na njega se zaleteo vozač koji je vozio automobil iza njega. Taj vozač, verujem da decu nije ni pogledao, već je odamah krenuo pesnicama da udara lekara, delovalo je kao da je samo to čekao. Hajde što on nije pogledao decu, trebalo je bar da pusti lekara. Tim svojim postupkom je samo otežao dovoljno tešku situaciju - objašnjava naš sagovornik.

Prema njegovim rečima i dok su devojčice bile na ulici od nasilnika su lekara spasili devojaka, prolaznici i ljudi koji su se tu zatekli.

- Ko zna koliko ga je puta udario pesnicama i verujem da to što je udario devojčice apsolutno nije bio razlog tim batinama. Ne bi me čudilo da se nesreća dogodila samo zato što je lekar bežao od nasilnika. U svakom slučaju neko je zvao hitnu pomoć i policiju. Pretučeni lekar koji je udario devojčice bio je nemoćan da pomogne, već je i njemu trebala lekarska pomoć, a muškarac koji ga je pretukao seo je u svoj automobil i pobegao sa mesta nesreće. Toliko o njegovim razlozima da pretuče čoveka - rekao je naš sagovornik. 

Foto: Beta/informer

 

Kako je objasnio devojčice i lekara koji ih je udario hitna pomoć prevezla je u KBC Zemun. 

- Lekar je primljen sa teškim telesnim povredama glave, a devojčice srećom imale su lake telesne povrede. Jedna je ostala u KBC Zemun dok je druga prevezena u Institut za majku i dete - objasnio je sagovornik Informera.

Prema nezvaničnim informacijama policija traga za vozačem koji je pretukao lekara koji je automobilom udario devojčice, i koji će svakako odgovarati za saobraćajnu nesreću koju je izazvao. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lol

pre 3 meseca

nesto mi deluje da istina nema nikakve veze s pricom koju ste izlozili...

dex

pre 3 meseca

bar ce da upamti znacenje pesackog prelaza- smanjena brzina i postovanje pesaka. ispade kao da je doktor osteceni jer ga vec brane....izasao da pomogne a pre toga ih pokosio....gde mi zivimooo

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija