• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/atv

23.01.2024

09:49

Bosanac pao sa pola tone marihuane! U kamionu među dečijom odećom nemačka policija otkrila tovar droge

Tanjug/AP

Vesti

Bosanac pao sa pola tone marihuane! U kamionu među dečijom odećom nemačka policija otkrila tovar droge

Podeli vest

Bosanac (52) uhapšen je u Frankfurtu kada su nemački policajci u teretnom delu kamiona kojim je on upravljao pronašli pola tone marihaune.

Kako izveštavaju mediji kamiondžija iz BIH je uhapšen još 10. januara na carinskoj ispostavi u Frankfurtu, ali policija nije odmah saopštila da je u kamionu koji je iz Španije doputovao u Nemačku, u koju je ušao iz Luksembruga, među kutijama da dečijom garderobom pronađen tovar marihuane.

Policija je pokušala da otkrije koja je bila krajna destinacija tovara droge, i da eventualno uhvati onoga ko je trebao da preuzme marihuanu, ali za sada u tome nije uspela.

Veruje se da je vozač kamiona, čiji identitet za sada nije otkriven, a kome je određen pritvor deo većeg krijumčarskog lanca.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija