• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.01.2024

15:46

Fotografije satova i nakita koje će prodavati Uprava carina! Ovo su cene, ali i uslovi koje potencijalni kupci moraju da ispune

MUP Srbije

Vesti

Fotografije satova i nakita koje će prodavati Uprava carina! Ovo su cene, ali i uslovi koje potencijalni kupci moraju da ispune

Podeli vest

Od danas na sajtu Uprave carina zainteresovani mogu da se prijave za e-licitaciju trajno oduzete robe, koju Carinarnica Beograd organizuje 2. februara 2024. godine.

"Među predmetima za koje će se ovoga puta nadmetati zainteresovani kupci nalaze se oni koji nisu prodati tokom prethodne licitacije održane u oktobru prošle godine, ali i brojni novi predmeti zaplenjeni u carinskim prekršajima i trajno oduzeti pravosnažnim presudama. Reč je o šest ručnih časovnika svetski poznatih robnih marki (Hublot, Rolex, Cartier) od kojih su dva
primerka posebno vredna. Jednom je početna cena 1.890.000, a drugom 1.640.000 dinara" piše u saopštenju Uprave carina.

Pored ručnih časovnika, zainteresovani će na pomenutoj e-licitaciji moći da licitiraju i za
nakit (ogrlice i minđuše) poznatog brenda.

 

"Pojedine kategorije robe se izlažu prodaji zbirno, kada za nju mogu licitirati samo pravna lica (izgubljeni prtljag i poštanske pošiljke, ženska obuća, muška i ženska garderoba), kao i 12 pločica investicionog zlata za koje mogu licitirati samo pravna lica i preduzetnici registrovani za promet zlata, što je u aplikaciji jasno naznačeno" navodi se u saopštenju.

Razgledanje robe koja se izlaže prodaji zakazano je za 29. januar od 10:00 do 12:00 časova u magacinu Carinarnice Beograd, ulica Rajkova bb na Bežanijskoj kosi.

"Rok za prijavu i uplatu kaucije koji je počeo danas, ističe 30. januara 2024. godine do 24 časa, a kaucija iznosi 30 odsto od početne cene robe za koju se licitira. Svi koji žele da učestvuju na e-licitacijama prethodno treba da se upoznaju sa opštim uslovima učešća i korisničkim uputstvom koji su dostupni kako u samoj aplikaciji, tako i na sajtu Uprave" dodaje se u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava!
Politika

Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava!

Ministarka pravde Maja Popović istakla je danas da će nastaviti sa jačanjem vladavine prava i povećanjem efikasnosti pravosuđa kako bi građani mogli da zaštite svoja prava u sudskim postupcima u razumnom roku.

30.04.2024

15:42

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!
Politika

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović u obraćanju na sednici Saveta bezbednosti UN izneti istinu i činjenice koje ne žele da čuju samo oni koji ruše dejtonsku BiH.

30.04.2024

15:41

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija