• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

31.01.2024

14:32

Mladić nastradao u eksploziji "kašikare", a otac slavi njegovu smrt! Svi zgroženi komentarima koje je ostavio na društvenim mrežama

Informer

Vesti

Mladić nastradao u eksploziji "kašikare", a otac slavi njegovu smrt! Svi zgroženi komentarima koje je ostavio na društvenim mrežama

Podeli vest

Nakon tragedije koja se prekjuče dogodila u Jagodini kad je Milan Jakimovski (31) iz Velikog Gradišta poginuo kada je slučajno aktivirao ručnu bombu u iznajmljenom stanu u Jagodini, na društvenim mrežama oglasio se bizarnom objavom njegov otac.

Nakon što se saznalo za tragediju, otac Milana Jakimovskog je javno na društvenoj mreži Fejsbuk krajnje bizarno i šokantno napisao: "Konačno pravda stigla!". 

Nakon ove njegove objave, oni koji ga poznaju su mu poručili da i pored toga što je sa sinom imao loše odnose ne bi trebalo da se ovako ponaša i bukvalno slavi njegovu smrt. 

Foto: printscreen facebook

 

 

- Znam te i poštujem te, ali znam i da si sa sinom bio u lošim odnosima. Znam da on nije bio zlatan, ali da se raduješ toliko, a trebalo bi da ćutiš. Izgubio si sina. Sram te, bre, bilo. Posle ovakvog komentara samo mogu da kažem "kakvog je oca imao, dobar je bio". Raduje se sinovljevoj smrti. Bože ima li te? - piše u jednom komentaru.

Otac pokojnog mladića je na ovo odgovorio:"Kako su radili sa mnom, ništa bolje nisu zaslužili."

Međutim, prijatelji i poznanici ove porodice su šokirano i dalje nastavili da pišu komentare na očevu objavu u kojoj se suptilno raduje što je njegov sin poginuo nakon što je aktivirao ručnu bombu.

- Bože, znam dosta, ali otac si mu, nosi tvoju krv, tvoje gene i ima tvoj lik... Nemam komentar. Da ima pravde u ovom životu ti bi još bio na grani i jeo banane. Slaviš Milanovu smrt, sram te bilo! Zakopaj se u mišju rupu i moli boga da te tvoja mržnja i reči ne stignu - piše u pojedinim komentarima.

Podsetimo, Milan Jakimovski je nastradao u ponedeljak uveče u iznajmljenom stanu u Jagodini gde je bio sa drugom Željkom S. (28).

Sumnja se da je do detoancije došlo kada je Jakimovski pokazivao ručnu bombu kašikaru, koju je slučajno aktivirao. Eksplozija je nesrećnom Jakimovskom raznela šaku i on je ubrzo iskrvario i preminuo, dok je njegov drugas a teškim teelsnim povredama stomaka i grudi zbrinut u Kliničkom centru u Kragujevcu. 

Istragu povodom ove tragedije vodi Više javno tužilaštvo u Jagodini.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija