• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.K.

01.02.2024

13:44

Incident u niškoj školi: Učenik školskim drugarima poklonio bokser i palicu, policija im oduzela "darove"

Shutterstock

Vesti

Incident u niškoj školi: Učenik školskim drugarima poklonio bokser i palicu, policija im oduzela "darove"

Podeli vest

Učenik jedne niške osnovne škole poklonio je dvojici svojih drugova stvari koje nikako nije smeo i uvalio ih u nepriliku jer je u ovu obrazovnu ustanovu tim povodom sinoć došla i policija.

- Nastavnik u toj školi primetio je da jedan učenik ima kod sebe tzv. “bokser”, oruđe koje može naneti ozbiljne povrede dok je kdo drugog đaka pronašao teleskopsku palicu poznatiju kao “vaspitač”. Odmah je alarmirao policiju koja je došla u školu i oduzela im predmete kojima nikako nije mesto u rukama maloletnika a još manje na nastavi - objašnjavaju naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Deca kod kojih su pronađena oruđa za tuču kazala su da su i “bokser” i palicu dobili od svog školskog druga.

- Taj dečak je svojim školskim drugovima kupio te predmete. Kako su rekli, kazao im je da je dobro da ih imaju radi zaštite od eventualnih napadača - objašnjava naš sagovornik.

S obzirom na to da se radi o maloletnicima, osim što su im oduzete opasne “igračke”, drugih posledica po njih nije bilo. Policija je o ovom slučaju obavestila Više javno tužilaštvo u Nišu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija