• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/glassrpske

02.02.2024

09:08

Sašu trovali mesecima! Stalno bio pospan - Otkriveni svi detalji svirepog ubistva

Shutterstock

Vesti

Sašu trovali mesecima! Stalno bio pospan - Otkriveni svi detalji svirepog ubistva

Podeli vest

Saša Kulišić (46) iz Doboja koga je supruga Andrea (33) sa ljubavnikom Draženom L. (19) ubila u utorak, mesecima se osećao loše jer su ga žena i ćerka A.K. (14) trovale lekovima za smirenje koje su mu sipali u piće, a zbog toga je imao i saobraćajnu nezgodu koje se uopšte nije sećao.

Mediji u Republici Srpskoj danima izveštavaju o jezivom zločinu, i svemu što mu je prethodilo, a interesantno je da se sve više spominje da je Sašina i Andreina maloletna ćerka dobro znala šta radi i da je na nagovor majke ocu u vodu i sokove redovno stavljala izdrobljene "bensedine" i "leksilijume" zbog čega je bio stalno pospan i dekoncentrisan.

Poznanici nesrećenog Saše tvrde da se sa njim duže vremena nešto čudno dešavalo i da su zato i uvereni da su ga žena i ćerka mesecima trovali.

Foto: FOTO: ATV

Dražen L. sa ljubavnicom Andreom oteo njenog muža kome su surovo presudili

 

- Stalno se osećao pospano i tromo. Odlazio je da radi razne preglede, ali sve je bilo u redu, međutim, kod njega nije bilo poboljšanja. Iznova i iznova je išao na preglede, ali nikada ništa nije otkriveno - rekao je za prijatelj ubijenog za lokalne medije.

Navodno svima je bilo čudno njegovo stanje, a naročito nakon što je doživeo saobraćajnu nezgodu koje se uopšte nije sećao, jer se onesvestio ili je zaspao za volanom.

Podsetimo Saša je kobne večeri popivši limunadu, zaspao, a Andrea i Dražen su oko 1 sat ujutru došli i zaskočili ga na spavanju.

Tada ga je Dražen udario bokserom u lice, a onda su mu onesvešćenom vezali ruke i noge selotejp trakom i konopcem, a selotejpom su mu zapušili usta i vezali oci. Tako onesposobljenog su ga ubacili u gepek automobila koji su prethodno iznajmili u Banjaluci i odvezli se do šume na izletištu Preslica, gde mu je Andrea presudila sa tri uboda nožem u stomak i grudi.

Svoju žrtvu su ljubavnici vezali za drvo i pobegli, ali odmah nakon što je pronaden leš nesrećnog Saše oni su uhapšeni.

Sašinoj supruzi i njenom ljubavniku je nakon saslušanja u tužilaštvu zbog krivičnog dela teško ubistva određen pritvor, a takođe je u pritvoru i Sašina maloletna ćerka koja im je pomogla u zločinu.

Inače nakon što je Sašinoj ćerki određen pritvor ATV je izveštavao da je ona tokom saslušanja sarađivala sa istražiocima, ali je navodno bila veoma hladna. Istražioci su, navodi isti medij, stekli utisak da je i sama bila zaljubljena u maminog ljubavnika.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija