• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

06.02.2024

10:25

Dušimira ubadao u vrat: Greškom uhapšen sin, ovo je osumnjičeni za ubistvo u Novom Sadu

informer.rs

Vesti

Dušimira ubadao u vrat: Greškom uhapšen sin, ovo je osumnjičeni za ubistvo u Novom Sadu

Podeli vest

Muškarac Mustafa D. uhapšen je pre tri dana zbog sumnje da je brutalno ubio Dušimira P. (72) tako što ga je više puta ubo nožem u predelu vrata.

Muškarac I. P. prijavio je pre tri dana da je u svojoj kući pronašao oca u lokvi krvi koji ne daje znake života.

Sina ubijenog Dušimira odmah su uhapsili zbog sumnje da je ubio oca, ali se daljom istragom ispostavilo da je komšija Mustafa D. izvršio zločin, a kao motiv navedeno je koristoljublje.

Patrola koja je prva stigla na lice mesta zatekla je I.P koji je prijavio slučaj, kao i Dušimira P. koji je ležao u lokvi krvi.

Hitna pomoć je dolaskom na lice mesta mogla samo da konstatuje smrt. Policija je nakon sprovedene istrage prvo sumnjičila sina I.P. zbog navodnih loših odnosa sa ocem i zbog činjenice da je telo navodno pomerano.

Foto: printscreen indeksonline.rs

 

 

Na telu Dušimira P. zatečene su brojne ubodne rane u predelu vrata.

Sin je navodno policiji izjavio da je oko 22 časa otišao na sprat da spava kada je došao kući, a tada je i poslednji put video oca. Kada je oko 4 sata ujutru sišao sa sprata zatekao je jeziv prizor, a prvo je pomislio da je otac pao i udario glavom od pod, što je i rekao policiji u pozivu.

Tak kasnije, kada je došla policija, je utvrđeno da na telu postoje ubodne rane. Motiv ovog svirepog ubistva moglo bi biti koristoljublje, a kod osumnjičenog su nakon hapšenja pronađene sve otuđene stvari.

"Efikasnim operativnim radom, policija je, u subotu, identifikovala i pronašla osumnjičenog, kao i novac koji je, kako se, sumnja, oduzeo žrtvi", stoji u saopštenju PU Novi Sad.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija