• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

08.02.2024

09:42

Zaista dokle više?! Trojka i dalje hara i otima telefone ženama

Shutterstock

Vesti

Zaista dokle više?! Trojka i dalje hara i otima telefone ženama

Podeli vest

Trojka J.A. (22), S.Z. (21) i maloletnik Z.A. (17) ne smiruju se kada je reč o drskim krađama i nasilničkom ponašanju. Pošto su početkom ovog meseca uhapšeni i pušteni oni nastavljaju da pljačkaju narod na ulici jutros se to dogodilo na Karaburmi!

Naime, kako je objavljeno na društvenim mrežama, zajedno sa fotografijama nasilničkih pljačkaša, oni su navodno jutros oko 8 sati ženi ukrali telefon. 

Ubrzo potom usledli su komentari: " Dokle više", "A šta da im radi policija? Privedu ih, a tužilaštvo naredi da ih puste. U policiji provedu 48 sati i nakon toga tužilaštvo ih oslobodi." ....

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SERBIA LIVE - BEOGRAD (@serbialive_beograd)

Podsetimo, kako je ranije Informer izveštavao policija je 31. janura po prijavi uhapsila dvoje nasilnih lopova koji su pokušali da opljačkaju stariju ženu u marketu u Kruševačkoj ulici . 

- Tom prilikom nasilnici su napali fizički napali radnike i polomili staklo na vratima. Ubrzo potom su pobegli, a policiji je prijavljen pokušaj pljačke - objansio je izvor Informera.

 Istovremeno toga dana ista trojka je pokušala još dve pljačke.

- Jedna je bila na Dušanovcu, kada su ženi pokušali da ukradu telefon, a druga na Atokomandi pri čemu su pred detetom napali ženu kojoj su pokušali da ukradu telefon. Nažalost ta dva slučaja nisu bila prijavljena policiji - rekao je naš sagovornik.

Kako smo ranije izveštavali policija je, pošto je pokušaj pljačke prijavljen u Kruševačkoj ulici, ubrzo uhapsila dvoje nasilnih lopova. 

"Policajci stanice Voždovac, identifikovali su i pronašli sedamnaestogodišnjeg muškarca i dvadesetjednogodišnju devojku, dok se za jednom osobom traga, zbog sumnje da su juče u jednom marketu u Kruševačkoj ulici pokušali da ukradu novčanik šezdesetšestogodišnjoj ženi, u čemu su ih sprečili dvoje radnika" navedeno je tada u saopštenju policiji. 

Osumnjičeni se terete da su potom radnicima zadali više udaraca po glavi i telu i razbili staklo na vratima marketa, nakon čega su pobegli s lica mesta.

"Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela krađa u pokušaju i nasilničko ponašanje, protiv sedamnaestogodišnjaka i dvadesetjednogodišnjakinje biće podnete krivične prijave u redovnom postupku nadležnim tužilaštvima" navedeno je u saopštenju. 

Što u prevodu znači da su nasilni lopovi po nalogu nadležnih tužilaštva dan kasnije pušteni na slobodu. Za trećom osobom J.A. bila je raspisana potraga. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija