• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.02.2024

14:31

"Udario sam dete, pretrčavalo je na crveno"! Vapaj očajnog vozača: "Rekao je da mu nije ništa, ali želim da znam..." (FOTO)

I. T.

Vesti

"Udario sam dete, pretrčavalo je na crveno"! Vapaj očajnog vozača: "Rekao je da mu nije ništa, ali želim da znam..." (FOTO)

Podeli vest

Na društvenim mrežama danas je objavljena potresna poruka vozača automobila koji je, prema njegovim rečima, udario jutros jednog dečaka na pešačkom prelazu.

U poruci koja je objavljena na Instagram stranici "Serbialive_beograd" vozač objašnjava kako je došlo do incidenta u saobraćaju.

- Pre jedno pola sata, kod Osnovne škole "Milan Rakić" na Novom Beogradu, dečak koji ima oko desetak godina je isrčao na pešački prelaz u želji da pretrči ulicu. Na semaforu je bilo crveno svetlo za pešake. Udario sam ga automobilom - piše u poruci potresenog vozača.

Foto: printscreen serbialive_beograd

 

 

Dodaje da je odmah zaustavio vozilo kako bi se uverio da li je dečak dobro.

- On je odmah ustao i verovatno od straha rekao da mu je dobro, a zatim je i otišao. Molim sve koji imaju informaciju o tome da mi se jave. Mogu i roditelji tog dečaka. Ne želim da ispadne da sam pobegao jer sam i sam roditelj. Ako nešto treba tu sam - piše u objavi.

Nije poznato da li je incident prijavljen policiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija