• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/kurir

10.02.2024

08:27

Ugasili ste tek započet život! Oglasila se rođaka mladića iz Kraljeva koga su označili kao manijaka zbog čega se ubio

facebook/informer

Vesti

Ugasili ste tek započet život! Oglasila se rođaka mladića iz Kraljeva koga su označili kao manijaka zbog čega se ubio

Podeli vest

Povodom tragedije u selu Jarčujak kod Kraljeva kada je Lazara V.(21), koga su na društvenim mrežama etiketirali "kao manijaka koji polno uznemirava devojčice" nakon čega je on izvršio samoubistvo zakucavši se svojim vozilom u kuću pored puta, oglasila se rođaka nesrećnog mladića koja izrazila zgražavanje ponašanjem Kraljevčana.

Bliska rođaka nesrećnog Lazara V. je na Fejsbuku napisala "da je život njenog rođaka ugašen na pravdi Boga".

- E, moje Kraljevo i moji Kraljevčani, stidim vas se! Ugasili ste tek započet, nevin život mog Lazara na pravdi Boga. Osudili ste mi dete, igrali se sa njegovom psihom, linčovali ga i epilog je svima poznat. Zapitajte se makar danas, jer ćete se već sutra okrenuti nekoj novoj žrtvi, da li treba nešto da promenite u svom ponašanju?! Da shvatite da nisu svi dovoljno jaki i da je reč nekome jača od mača! - napisala je rođaka. 

Foto: facebook

Fotografija koja je deljena društvenim mrežama uz komentar da je na njoj manijak

Ona je u svom postu dodala da su svi zakazali i nisu učnili ništa da ovo spreče.

- Njega danas ne bole vaše rane... Bole nas, koji smo ostali. Zapitajte se svaki put pre nego što podelite nešto. Svi smo zakazali i što je najgore ostaje dilema da li ste samo glupi ili zli?! Stidim se, kriva sam, a bol i rana ostaju dok postojim. A, institucije su posebna aura, rekla bih da je istraga pokrenuta od kraja, a ne od početka. Da li uopšte treba da se pitam zašto je to tako?

Na ovu objavu reagovali su mnogi njeni prijatelji koji su osudili sve one koji su objavili tu spornu objavu koja je navodno, mladića naterala da digne ruku na sebe.

- Sram ih bilo! Kako neko može da objavi da je jedan takav dečko manijak i da se bez bilo kakve potvrde postavlja i njegova slika. Strašno je šta smo sve dočekali i šta sve dozvoljamo sebi. Stidi se svete - pisalo je ispod jednog od brojnih komentara ispod objave.

 

Nakon tragedije koja se u četvrtak ujutru dogodila u mestu Jarčujak i nakon saznanja da je mladić izvršio samoubsitvo jer je bio izložen internet linču i označen da je manijka reagovalo je Osnovno javno tužilaštvo u Kraljevu koje je pokrenulo istragu. 

- Po nalogu ovog tužilaštva, Policijska uprava u Kraljevu, Odeljenje kriminalističke policije, preduzima mere i radnje radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa objavljivanjem slika sada pok. L. V. na društvenim mrežama, kao i u vezi sa događajima u kojima je NN lice polno uznemiravalo osobe ženskog pola na teritoriji Grada Kraljeva - navodi se u saopštenju nadležnog tužilaštva.

 

 

Podsetimo tragedija se dogodila na magistralnom putu Čačak-Kraljevo kada je L.V: vozeći svoj "polo" u punoj brzini zakucao u zid napuštenog objekta. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija