• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.02.2024

12:36

Snimak brutalnog prebijanja tinejdžera na Čukarici: Svi se pitaju da li je živ!

printscreen

Vesti

Snimak brutalnog prebijanja tinejdžera na Čukarici: Svi se pitaju da li je živ!

Podeli vest

Muškarac brutalno pretukao tinejdžera koji je, navodno neposredno pre toga demolirao prodavnicu na Čukarici.

Kako nezvanično saznajemo brutalno prebijnje tinejdžera dogodilo se u četvrtak oko 15.48 kako se i vidi na snimku koji je kamera zabeležila. 

Na snimku se vidi tinejdžer koji izlazi sa punom korpom, a potom baca gajbicu na lokal. 

U tom trenutku dotrčava mladić koji počinje da ga udara nogama i rukama.

U više navrata ga je tako šutnuo u glavu da je tinejdžer ostao da leži na asfaltu. Većina koja je videla snimak pita se da li je uopšte živ! 

 

Inače, ovaj snimak kruži društvenim mrežama izazvao je buru komentara.

Kako smo takođe nezvanično saznali, tinjedžeru je ukazana medicinska pomoć, nakon toga je priveden u policijsku stanicu, bog sumnje da je demolirao lokal i pokušao da ukrade pubu korpu prehrambenih proizvoda. 

Policija radi na utvrđivanju identiteta muškarca koji ga je pretukao. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 2 meseca

Šta je tražio to je i dobio, žao mi je čoveka koji ga je tukao. Najebaće, jer su kod nas lopovi i razbojnici zakonom zaštićeni ! ! !

Ratko

pre 2 meseca

ovog treba obesiti za ovakvo prebijanje ,ovaj treba u ludnicu da ide . p[otercnijalni ubica.ne branim ja onog sto je bacio flase ali ovakvo brutalno sutiranje u glavu dok je mladic u nesveti je za ludnicu i nikada da ne izadje vise na slobodu......... ja bi ga obesio na sred terazija za ovo .....mogao je samo da ga zaustavi ,a ne ovo strasno.....

Zvezdan

pre 2 meseca

Bravo za narodnu miliciju,tako treba jos da ga sutira mamu mu jbm huligansku

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija