• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/newsnation

15.02.2024

09:26

Srpska snajka nestala u Španiji! Ana Knežević biznismenka sa Floride, zbog teškog razvoda, otišla u Madrid, gde joj se gubi trag

Shutterstock, Društvene mreže

Vesti

Srpska snajka nestala u Španiji! Ana Knežević biznismenka sa Floride, zbog teškog razvoda, otišla u Madrid, gde joj se gubi trag

Podeli vest

Srpska snajka Ana Knežević (40), koja godinama živi i radi u Fort Loderdejlu na Floridi otputovala u Madrid na odmor, ali joj se gubi svaki trag, suprug David sa kojim se razvela, kako kažu njene prijateljice umesto da pomogne u potrazi "sakrio se u Srbiji".

U potragu za Anom Knežević biznismenkom sa Floride uključio se FBI koji je stupio u kontakt sa španskom policijom. 

Kako je za američke medije izjavila Anina prijateljica ona je zbog prolaska kroz teški razvod od supruga Davida, sa kojim ima zajednički biznis, otputovala u Madrid, a planirala je sa drugaricama da ode i do Barselone, ali joj se 2. februara gubi svaki trag. 

Foto: Društvene mreže

Ana nakon razvoda otputovala na odmor

 

- Čule smo se kada je doputovala u Madrid, zvučala je srećno, ali posle toga nisam više mogla sa njom da stupim u kontakt. I ja i Anin brat smo dobili od nje bizarne poruke. Navodno da je upoznala nekoga i da ide sa njim, ali da tamo nema mreže i da neće moći da nas pozove. To nije napisala Ana, ona nije takva. Nikada ne bi otišla kod nekoga koga je tek upoznala, a i te poruke nije poslala ona, pisane su ako da je korišten gugl translejt. Tražila sam da podeli lokaciju, ali to se nije desilo. Posle toga više nismo mogli da stupimo u kontakt sa njom. Kada se nije javila do nedelje (4. februar, prim. aut.) pozvala sam špansku policiju - ispričala je Anina prijateljica za medije. 

Ona je navela i da je stupila u kontakt sa Aninim bivšim suprugom Davidom, i da su se dogovorili da se nađu u Madridu i potraže je, ali suprug nije došao. 

- Predložila sam mu da pomogne u potrazi, ali on nije došao. Kada sam ga ponovo pozvala on je rekao da je otputovao u Srbiju - objasnila je Anina prijateljica.

Foto: Društvene mreže

Ana i njen bivši suprug David

 

Kako je prijateljica objasnila Ana i David su bili trinaest godina u braku pre nego što su se razišli.  

Španska policija je u međuvremenu utvrdila da je one noći kada je nestala Ana na zgradi u kojoj ima stan onesposobljena sigurnosna kamera i da je to uradio muškarac koji je na glavi imao motorističku kacigu, a kameru je poprskao crnim auto sprejem. 

Inače američki mediji su pričali i sa Aninim komšijama iz Fort Loderdejla koji su im ispričali da je njihova kuća dobro pokrivena sigurnosnim kamerama. 

- Ona je bila pod stresom zbog razvoda od muža, sa kojim ima uspešan biznis, ali je ipak delovala raspoloženo - kazale su komšije.  

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija