• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I.

21.02.2024

14:56

Nožem izmasakrirao svoje bebe blizance! Otac krvnik imao halucinacije uoči zločina

Društvene mreže

Vesti

Nožem izmasakrirao svoje bebe blizance! Otac krvnik imao halucinacije uoči zločina

Podeli vest

Dejan Krstičić (35) iz srpske enklave Štrpci na Kosovu i Metohiji nožem je u porodičnoj kući izmasakrirao svoje blizance, stare samo 40 dana!

Nemanju je na mestu ubio jednim udarcem u srce, a Danila je bukvalno rasporio! Nije stigao da ga dokrajči, jer su u zadnjem času na pomahnitalog Dejana skočili njegova supruga Ana i brat, jedva ga savladali i oteli mu nož!

Ovaj nezapamćeni zločin se odigrao pre tačno sedam godina. Na sreću, Danilo je preživeo, a Krstičić je smešten u psihijatrijsku ustanovu zatvorenog tipa nakon što je veštačenjem utvrđeno da boluje od paranoidne šizofrenije i da u trenutku sumanutog napada nije bio uračunljiv. 

Željno čekali decu

Dejanova supruga Ana i preživela beba nakon zločina nastavili su da žive kod njenih roditelja.
Tokom istrage i veštačenja, kako je Informer ranije pisao, Krstičić je rekao da se uopšte ničega ne seća i čak je u jednom trenutku pitao kako su mu deca!

- Posvađao sam se sa ženom i hteo sam da je zaplašim pa sam uzeo sečivo. Tad mi je pao mrak na oči i ne znam šta se dogodilo. Ne sećam se da sam nešto uradio - rekao je Dejan prilikom hapšenja.

Izvor iz Kosovske policije otkrio nam je tada da je Krstičić počeo da bode svoje sinove dok je Ana bila u kupatilu.

- Ona je čula šta radi, pa je skočila na muža i uspela da spasi jednog sina. Njeno zapomaganje čuo je dever, Dejanov rođeni brat, koji ga je s leđa zaskočio, oborio na pod i oteo mu nož. U međuvremenu je stigla policija i savladala pomahnitalog Krstičića. Interesantno je da u ovoj porodici pre krvoprolića nikad nije bilo prijava zbog nasilja - naveo je naš sagovornik.

Rođak oca krvnika ispričao nam je da je Krstičić bio sportista i profesor fizičkog u srednjoj školi u Štrpcu te da ništa nije ukazivalo da će dići ruku na rođenu decu. Njegova supruga Ana je diplomirani psiholog.

Venčali su se godinu dana ranije i dobili blizance, koji su im prva deca. Dejan ima još i roditelje i dvojicu braće koja žive u istom mestu.

- Dejan je uvek bio dobar, povučen i nikada nije napravio nikakav eksces ni u porodici, ni na ulici. Bebe su željno iščekivali i dobili ih 10. januara 2017. Oboje su se mnogo obradovali, a najsrećniji je bio upravo on. Šta mu se dogodilo u glavi da potegne nož na decu koja još nisu ni krštena, ne mogu da objasnim - u neverici je komentarisao Dejanov rođak.

Bojao se otmice 

Krstičićev prijatelj, s druge strane,  izjavio je da se s njim nešto čudno događalo u poslednjih nedelju dana:

- Počeo je stalno da priča kako mora da se iseli u centralni deo Srbije, jer neko želi da mu kidnapuje decu i povadi im organe. Međutim, sigurno znamo da nije bilo realnih pretnji, tako da je i to verovatno bio jedan od znakova njegovog lošeg psihičkog stanja koje je, na žalost, kulminiralo kobne noći. Samo on, jadan, možda zna koji su ga demoni opseli.

Kasnije se ispostavilo da je Dejan bolovao od paranoidne šizofrenije, ali da je njegova porodica to krila. Čak ni  supruga Ana, kako se tada pisalo, nije znala da joj muž boluje od ove teške bolesti!

Za dlaku preživeo

Preživeli mališan je zadobio ubodne rane trbuha i vrata, kao i posekotinu po licu. Pravim čudom je izbegao smrt, jer mu je stomak bio otvoren, ali nije došlo do povređivanja unutrašnjih organa. Oštrica noža je "za dlaku" promašila karotidnu arteriju. Lekari niškog Kliničkog centra su, nakon jedanaestodnevne borbe, uspeli da mu spasu život.


 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Otac pedofil pozivao na ubistvo Malčanskog berberina! Monstrum pokušao da zavara trag, osvanuli jezivi komentari! (FOTO)
vuk u jagnjećoj koži

Otac pedofil pozivao na ubistvo Malčanskog berberina! Monstrum pokušao da zavara trag, osvanuli jezivi komentari! (FOTO)

Manijak N. D. (45) iz okoline Novog Pazara uhapšen je zbog sumnje da je godinama seksualno zlostavljao svoju ćerku (13), a eksplicitne snimke i fotografije prodavao je drugim pedofilima preko interneta. Neverovatno je da je N. D. na jednom svom Fejsbuk profilu zlo u sebi prikrivao iza srceparajućih poruka i deljenjem fotografija monstruma Ninoslava Jovanovica, zvanog Malčanski berberin, koji je preminuo u zatvoru nakon što je oteo i zlostavljao devojčicu kod Niša.

28.01.2024

13:35

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija