• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T. Ivančević

22.02.2024

15:58

"Zbog ega je krila kakvog monstruma ima u kući": Roditelji ubijene Bojane, izneli svu tugu s kojom svakodnevno žive

Tanjug/informer

Vesti

"Zbog ega je krila kakvog monstruma ima u kući": Roditelji ubijene Bojane, izneli svu tugu s kojom svakodnevno žive

Podeli vest

Danas su pre Višim sudom u Beogradu svedočili Asović Bojan i Marija, roditelji ubijene Bojane takođe svedočili u parničnom postupku protiv porodice Kecamnović i ubice Koste, koji je u OŠ "Vladioslav Ribnikar" ubio devet učenika, čuvara škole i ranio šest osobe.

- Bojana je bila nestvarna devojčica, tako mali a tako veliki čovek! Živimo ogromni neprebol, od kada je nema pokušavam da živim ali mi nekako ne ide, trudim se zbog njenog mlaeđg brata. Bio sam u Nikšiću kada sam saznao šta se dešava u školi, i počeo sam da plačem, jer sam predosetio zlo. Nekad mi dođe da iskočim iz sopstvene kože, ali se trudim i sebi ponavljam svakoga dana da moram dalje - ispričao je Bojan Asović. 

Njegova supruga Marija, istakla je da "normalan mozak ne može da pojmi da mu je dete ubijeno u školi".

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

 

 

- Bojana je bila sportski tip, veliki drug i spremna da pomogne drugima. Bila je moj kisoenik, javila mi je to jutro kada je otipla da je dežuna, i ako nije trebalo, što me je iziritiralo, jer je morala da nosi sa sobom onu tešku torbu sa stravima, ali nisam ništa komentarisala. To je bio poslednji put da smo se čule. Tog dana, kada sam, saznala za pucnjavu u školi kao bez duše sam krenula sa posla. Kada sam, konačno shvatila šta se desilo, umrla sam i ja! Ko je smeo da takne moju Bojanu. 

Ona se podsetila, da su prvog i drugog maja igrali u kući "Čoveče ne ljuti se"dok su Kecmanovići kako je istakla, za to vreme očigledno pravili Molotovljeve koktele. 

- To dovoljno govori o tome ko smo mi, a ko su onji. Zaključujem posle svega, da je majka ubice zbog svog ega krila kakvog monstuma ima u kući. Sad ispada da niko nije kriv, kako je to moguće? Ja kao neko ko radu u policiji, znam koliko je opasno držati oružje u kući i nikada ga nisam pokazala svojoj deci. A Kostin otac se hvalio svojim arsenalom oružje. Mi smo uništeni zauvek - rekla je Marija. 

Bolno višesatno izlaganje ropditelja ubijene dece, izauzvalo je lavinu emocija čak i kod sudje, koja je u jednom trenutku takođe zaplakala. Podsetmo, danas su ispred Višeg suda došli i roditelji ubijene dece u Malom Orađu i Duboni, kako bi pružili podršku roditeljima ubijenih ulenika. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija