• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.R.

23.02.2024

22:13

Obijena Opšta bolnica u Novom Pazaru! Sumnja pala na zavisnike od opojnih droga

informer.rs

Vesti

Obijena Opšta bolnica u Novom Pazaru! Sumnja pala na zavisnike od opojnih droga

Podeli vest

Za sada nepoznati počinioci obili su prostorije psihijatrije novopazarske bolnice, koja se nalazi u ulici generala Živkovića.

Kako Informer saznaje, odneti su pečati nekoliko novopazarskih specijalista psihijatara, koji ordiniraju u toj ambulanti.

Sumnja se da su počinioci  najverovatnije zavisnici opojnih droga. 

Policija je obavila uviđaj i intezivno se radi na pronalasku počinioca krivičnog dela teške krađe.

Ovo nije prvi put da prostorije zdravstvenih ustanova budu obijene. Prošle godine ambulanta psihijatrije u Medicini rada, koja se nalazi na drugoj lokaciji u industrijskoj zoni u Novom Pazaru nekoliko puta je obijana i nestajali su pečati psihijatara.

Za prethodne krađe, kako saznajemo, počinioci su uhapšeni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija