• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/nezavisne

02.03.2024

09:04

Švajcarska policija pohapsila maloletničku bandu među njima i tinejdžeri iz Srbije i BIH! Delikventi napadali koga stignu

Shutterstock

Vesti

Švajcarska policija pohapsila maloletničku bandu među njima i tinejdžeri iz Srbije i BIH! Delikventi napadali koga stignu

Podeli vest

Kantonalna policija Sent Galena u Švajcarskoj privela je desetak maloletnika, iz Srbije, BIH, Austrije i Švajcarske koji su u roku od par sati napali i opljačkali dva tinejdžera.

Kako izvešatvajku mediji maloletnička banda već neko vreme pravi haos na ulicama Alštetena, a među uhapšenima, mahom su svi 14-godišnjaci, a najstariji je 16-godišnjak iz Bosne i Hercegovine.

Nakon što su u roku od sat vremena prijavljena dva napada, policija je krenula u potragu, a prvo su priveli tinejdžera iz BiH, koji ima 16 godina, a zatim još tri 14-godišnjaka; iz Srbije, Austrije i Švajcarske.

Oni su predati u nadležnost inspektora koji se bave maloletničkom delikvencijom, a još uvek se traga za najmanje pet pripadnika ove bande.

Inače, kako prenose švajcarski mediji, pljačke su bile prilično brutalne jer pored ukradenih stvari, poput sata, torbe, kape, žrtve su fizički napadnute, iako su stariji od napadača.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija