• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šević

03.03.2024

22:07

"Ja muku ne mogu da gledam"! Kolašinac za Informer: "Pomogao sam, zar to nije ljudska dužnost?"

Društvene mreže/informer

Vesti

"Ja muku ne mogu da gledam"! Kolašinac za Informer: "Pomogao sam, zar to nije ljudska dužnost?"

Podeli vest

Večeras se na autoputu u Beogradu dogodila saobraćajna nezgoda kada je vozač automobila izgubio kontrolu nad vozilom, a zatim se prevrnuo na krov.

Na Instagram profilu "192" objavljen je snimak sa mesta nezgode na kome se vidi grupa ljudi kako podiže beli automobil i "vraća" ga na točkove.

Nakon ovog herojskog čina Asmir Kolašinac oglasio se za Informer i potvrdio da je pomogao.

- Vraćao sam se iz restorana i naišao na saobraćajnu nezgodu. Video sam da policajci, zajedno sa još nekolicinom muškaraca pokušavaju da automobil koji je bio prevrnut, vrate na točkove. Izašao sam iz kola i uradio nešto što bi svaki normalan čovek uradio - kaže Kolašinac za Informer.

Kaže kako bi se osećao loše da se nije obazirao na "tuđu muku".

- Uvek sam spreman da pomognem čoveku u nevolji. Ja muku ne mogu da gledam. Prevrnuli smo to vozili, sklonili krhotine sa puta. Danas ima svakakvih ljudi, ali ja nisam taj koji bi samo produžio dalje - dodao je proslavljeni sportista.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Nije poznato kako je došlo do nezgode. Policija je obavila uviđaj i utvrđuje sve okolnosti udesa.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija