• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

05.03.2024

22:14

"Sreo sam mu majku, ponaša sa kao da je osvojila sedmicu na lotou": Neutešni roditelji ubijenog Andreja prolaze kroz agoniju

Društvene mreže

Vesti

"Sreo sam mu majku, ponaša sa kao da je osvojila sedmicu na lotou": Neutešni roditelji ubijenog Andreja prolaze kroz agoniju

Podeli vest

"Niko ne može da veruje šta se dešava. Pet meseci je prošlo, a još uvek se nismo pomerili s početka. Svim silama idemo ka tome da se konačno cela stvar pokrene."

Ovo je za Kurir rekao Mića Simić, otac ubijenog dečaka Andreja, kojeg je nasmrt izbo školski drug M. M. kobnog 5. oktobra 2023. godine, a ni nakon pet meseci od velike tragedije koja je zadesila ovu porodicu i celu Nišku Banju, pravda još uvek nije pronašla svoj put ka završetku agonije kroz koju prolaze nakon velikog gubitka.

Ja sam sreo majku dečaka koji mi je ubio dete pre nekih dva meseca, prošla je pored mene u gradu, video sam je izdaleka, žena se normalno ponaša kao da se ništa nije desilo i kao da je dobila sedmicu na lotou, oba roditelja su normalno nastavili dalje da rade, dakle sa njima se ništa ne dešava - rekao je neutešni roditelj.

Foto: D. Kocić

 

 

Kako kaže, svesni su da dečak koji je ubio njihovog sina ne može da odgovara, s obzirom na njegove godine kada je počinio stravični zločin, međutim, smatraju da bi njegovi roditelji definitivno trebali da odgovaraju, kao i to da sud treba da utvrdi da li su zanemarivali i zapuštali sina.

- Mi smo dostavili masu dokaza, kao i spisak svedoka koji žele da svedoče, nakon čega će sigurno svi biti zaprepašćeni. Dete je bilo zanemareno očigledno, ja sam njegovu majku nekoliko puta upozoravao da joj dete nosi noževe svuda, čak i u školu - rekao je neutešni roditelj, nakon čega je dodao da je i dan danas u kontaktu sa roditeljima ubijene dece u Ribnikaru, koji su takođe svi do jednog zaprepašćeni da ovaj slučaj još uvek stoji u mestu.

Nevino stradali dečak izboden je čak 37 puta po telu, roditelji su bili u šoku kada je stigao obdukcioni nalaz.

Foto: D. Kocić

 

 

- Nismo mogli da verujem kada je stigao obdukcioni nalaz na 16 strana, naš Andrej je imao 37 ubodnih rana, to je strašno. A u Tužilaštvu su rekli da se još uvek radnja ne vrši prema određenim licima, već se vrši prikupljane činjenica, a o dužini samog procesa još uvek je rano govoriti, iako ih to niko nije pitao, s obzirom na to da proces još uvek nije ni počeo - kaže izvor.

Da podsetimo, vest o tragediji stigla je 5. oktobra 2023. godine kada je dečak Andrej otišao kod druga M. M., nakon čega je trebalo zajedno da odu u školu. Nesrećni roditelji svog sina jedinca ispričali su tada da je Andrej to jutro bio kod kuće gde je radio domaće zadatke, a onda pre početka smene otišao je kod M. M., kada je došlo do nezapamćenog zločina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzioner

pre 1 mesec

Definitivno ce ljudi uzeti pravdu u svoje ruke!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija