• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.03.2024

15:18

Uhapšen diler iz Šapca: U stanu i kolima krio kokain i marihuanu

Shutterstock

Vesti

Uhapšen diler iz Šapca: U stanu i kolima krio kokain i marihuanu

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu uhapsili su M. R. (20) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, prenose beogradski mediji.

U Šapcu je uhapšen dvadesetogodišnji M. R. zbog sumnje da je posedovao narkotike. Policija je pretragom njegovog stana i vozila pronašla oko 64,5 grama marihuane, kao i 31 gram kokaina. Zanimljivo je napomenuti da je kod osumnjičenog pronađena i vagica za precizno merenje.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu uhapsili su M. R. (20) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga - saopšteno je.

Priveden uz krivičnu prijavu

Prema nalogu Višeg javnog tužilaštva u Šapcu, M. R. je zadržan do 48 časova i biće priveden tužiocu uz krivičnu prijavu. Očekuje se da će policijska istraga i dalje utvrditi sve okolnosti ovog slučaja.

Podsetimo, službenici Odeljenja bezbednosti Nikšić preduzimaju aktivnosti u cilju suzbijanja ulične distribucije opojnih droga na teritoriji grada. Tokom ciljane kontrole vozila, koje je upravljao 20-godišnji P.M., pronašli su pet manjih PVC pakovanja sa sadržajem biljne materije zelene boje. Sumnja se da je u pitanju marihuana ukupne mase oko 13 grama.

Uprava policije je, nakon pronalaska marihuane, u koordinaciji sa državnim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, postupala po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici. Izvršen je pretres kuće i drugih prostorija koje koristi P.M. U odnosu na pronađeno oružje, državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću će izvršiti eventualnu kvalifikaciju dela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija