• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: G.R.

06.03.2024

15:28

Pronađena devojčica koja je pobegla iz Dečjeg sela! Za njenom mlađom sestrom još se traga!

atvbl.rs

Vesti

Pronađena devojčica koja je pobegla iz Dečjeg sela! Za njenom mlađom sestrom još se traga!

Podeli vest

Maloletnu M.M. (15), jednu od devojčica koje su pobegle iz Dečjeg sela "Dr Milorad Pavlović" u Sremskoj Kamenici noćas su u Rumi pronašli socijalni radnici Centra za socijalni rad iz Bogatića i vratili u ustanovu. Za drugom devojčicom J.M. (13) još uvek se traga.

Podsetimo, devojčice, koje su rođene sestre, napustile su Dečje selo 21. februara i od tada se o njima ništa ne zna, a nakon što je prijavljen nestanak za njima tragaju u nekoliko policijskih uprava. 

Kako saznajemo, u Centru za socijalni rad u Bogatiću, koji je zakonski staratelj devojčica nakon što su zbog nasilja u porodici smeštene u Dečje selo, nisu se oslonili samo na policijsku potragu već su i oni na svaki način pokušavali da ih pronađu. 

Na osnovu saznanja da je mlađa devojčica J.M. i ranije bežala u Rumu gde joj živi dečko, socijalni radnici su posumnjali da su se obe tamo sakrile. 

- Oni su sinoć kontaktirali sestru mladića sa kojim se J.M. zabavlja i ona je otkrila da svakodnevno viđa M.M. od kada se uselila kod starije žene u Železničkoj ulici. O tome su odmah obavestili policiju i dok su stigli u Rumu, devojčicu su policajci već doveli u stanicu - otkrio je naš izvor.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija