• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.03.2024

12:54

Bežeći od policije skočio u šiblje, vatrogasci ga izvlačili: Uhapšen Srbin u Italiji

Pixabay/djedj

Vesti

Bežeći od policije skočio u šiblje, vatrogasci ga izvlačili: Uhapšen Srbin u Italiji

Podeli vest

Srpski državljanin (31) uhapšen je nakon filmske potere u Italiji, kada je bežeći od policije skočio u šiblje iz kojeg nije mogao da izađe

Srpski državljanin, uhapšen je nakon policijske potere koja je počela kada je policija pokušala da ga legitimiše.

Kako navode italijanksi mediji, on je na prvi poziv policije mirno stao i dao policajcima dokumenta.

" Međutim policajcima je bio sumnjiv te su tražili od njega da ide sa njima u stanicu. On je mirno krenuo, a potom se dao peške u beg. Počela je potera kao na filmu, okončana je kada je mladić skočio u šiblje puno trnja" piše italijanski portal. 

Foto: AP/Photo

 

Kako dodaju policija je opklolila muškarca, koji po svemu sudeći, od trnja nije mogao da mrdne. 

" Ubrzo su stigli vatrogasci - spasioci koji su sekli granje i oprezno došli do njega. Izvukli su ga iz šiplja, bio je krvav i izgreban, odmah je uhapšen. " navodi lokalni mediji. 

Prema njihovim rečima, proverom je utvrđeno da je Srbin imao zabranu prilaska bivšoj devojci i njenoj porodici. 

"Ta devojak i njena porodice žive u blizini mesta gde je zaustavljen. Uhapšen je upravo zato što je prekršio zabranu pristupa i što je dao lažne lične podatke." naveo je italijanski portal "lamilano"  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija