• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

13.03.2024

21:44

"Ovde je nekad živela srećna porodica"! Sablasna atmosfera ispred kuće u kojoj je muž presudio ženi bušilicom

Informer

Vesti

"Ovde je nekad živela srećna porodica"! Sablasna atmosfera ispred kuće u kojoj je muž presudio ženi bušilicom

Podeli vest

Drugi dan nakon stravičnog ubistva koje se dogodilo u Vidovdanskom novosadakom naselju kada je Nikola T. (54) u ponedeljak bušilicom ubio suprugu Gordanu T. (52), deluje kao da je život stao.

Atmosfera u ulici ledi krv u žilama, a posebno je tužna slika ispred kuće strave.

Sijalica na tremu i dalje gori, veš, sada već suv i dalje visi na štriku, a porodični pas nepomično leži u travi.

- On je jako tužan, zavijao je celu noć posle ubistva. Od idiličnog života porodice, ostao je samo on, verni prijatelj, i obrisi nekada mesta gde je živela srećna porodica - rekao je jedna od retkih komšija koje smo zatekli u ulici u kojoj je zavladala sablasna stmosfera.

 

- Ne možemo više ni da se prisećamo tih slika od ponedeljka popodne - policija, sirene, forenzičari... Kao u nekom horor filmu je bilo. I dalje nam odzvanjaju jecaji njihovih ćerki, koje su ostale bez majke, ali i bez oca - dodaju komšije.

Komšinica koja živi pored kuće u kojoj se dogodilo ubistvo nije bila voljna da da da bilo kakvu izjavu osim da su se mnogi prethodnih dana pravili kao prijatelji porodice i dobre komšije.

Podsetimo, Nikola T. u ponedeljak je najpre bušilicom udario ženu Gordanu T. u glavu u njihovoj kući, a kada se žena onesvestila izbušio joj je lobanju tom istom bušilicom. Potom je na sebe vezao cigle i blokove i odvezao se na Temerinski most, odakle je posle sat vremena pregovora sa policijom skočio. Međutim, on je preživeo i bez težih povreda je prevezen u KC Vojvodine.

- On nije životno ugrožen i u četvrtak će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu. On je priznao da je ubio suprugu, to je sam rekao policajcima tokom pregovora na mostu - podseća izvor Kurira.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija