• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. B.

14.03.2024

18:09

Iz Dunava izvučen ukradeni auto, koji je zapaljen, pa gurnut u Dunav! Ispituje se zašta je korišćen!

Z.I./Shuterstock

Vesti

Iz Dunava izvučen ukradeni auto, koji je zapaljen, pa gurnut u Dunav! Ispituje se zašta je korišćen!

Podeli vest

Automobil "ford fiesta" koji je jutros zapaljen i gurnut u Dunav u naselju Ribnjak u Novom Sadu iz vode su izvukli vatrogasci. Iako je prva informacija bila da je automobil bio na obali dok je goreo, od našeg dobro obaveštenog izvora saznajemo da je automobil do pola bio zaronjen u reku i da je delimično već bio ugašen kada su vatrogasci stigli na lice mesta.

Sve se odigralo jutros oko 6 časova. Požar su prijavili građani.

Vatrogasci su se nakon gašenja vratili u bazu, ali su posle nekoliko sati dobili poziv od policije da izađu ponovo na lice mesta i da vozilo izvuku na obalu sa čekrkom.

Komšije koje žive u neposrednoj blizini mesta gde je pronađen zapaljeni automobil, kažu da nisu videli ništa čudno to jutro kada je automobil goreo, ali ističu da je većina njih spavala kada se to dogodilo.

Kako je naš portal već pisao, automobil je otuđen najverovatnije u toku noći i to ispred kuće u Sremskoj Mitrovici koja pripada sinu vlasnice automobila. 

Oni su od policije saznali da im je automobil ukraden, a šokirali su se kada su čuli da je pronađen zapaljen u reci oko 80 kilometara daleko od njihove kuće.

Forenzičari su obavili uviđaj, a ispituju se sve okolnosti događaja kao i mogućnost da je automobil povezan sa izvršenjem nekog krivičnog dela.

Kako saznajemo, Parking servis je preuzeo vozilo i odneo ga u policijski depo u Primorskoj ulici u Novom Sadu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija