• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: P. Ivković

15.03.2024

15:00

Potresna ispovest opljačkane starice! Nabili su mi glavu u pod i terali da ima kažem gde je novac (VIDEO)

Tanja Andric

Vesti

Potresna ispovest opljačkane starice! Nabili su mi glavu u pod i terali da ima kažem gde je novac (VIDEO)

Podeli vest

U selu Dren nadomak Obrenovac, pre tri dana je došlo do razbojništva kada su dva muškarca opljačkala baku Vukosavu Vasić (85) i tom prilikom iz njene kuće odneli 1000 evra, 20.000 dinara i zlatni nakit.

Opljačkana baka, koja živi sama, nam je ispričala šta se desilo kobne noći.  

- Legla sam da spavam, ali sam čula neku buku. Mislila sam da je komšija Zoran koji dolazi da me obilazi i da mi donese hranu. Ustala sam i rekla: "Zorane, što si došao ovako rano četiri je ujutru? ", a tada su mi pokazali da ćutim i pokazali prstom preko vrata, a onda navukli maske - priča Vukosava i dodaje: 

Foto: informer/Tanja Andric

Vukosava Vasić je spavala kada su lopovi kroz prozor ušli u njenu kuću

 

- Mnogo sam se uplašila, oni su u mojoj kući bili od devet uveče do ujutru, ušli su kroz prozor od kupatila, ništa nisu polomili, a bili su i na tavanu. Imam psa, ali su ga nahranili da ne bi lajao. Ja sam novac sakrila u kantu za prljav veš, ali su ga našli. To je bio novac za svadbu mojih unuka, treba da idem kod njih.

Kako naša sagovornica objašnjava pored novca pljačkaši su joj odneli i zlato koje je bilo na njoj.

- Imala sam tri prstena, nisu uspeli da ih skinu pa su mi namazali tečnost za sudove i vodu pa su ih tako skinuli, uzeli su mi i mobilni i kada su hteli minđuše da skinu pretili su mi da će mi iseću uši. Preturili su ceo krevet, glavu mi držali nabijenu u pod da ništa ne vidim. Jako sam loše, srčani sam bolesnik. Bila je policija i Hitna pomoć, davali su mi injekcije - drhtavim glasom priča nesrećna starica. 

Posle torture koju je preživela baka Vukosava se plaši da spava i po celu noć je budna. 

- Plašim se, sama sam ovde... Svi su preminuli od komšija... i ja sam ostala ovde sama. Sin traži nekoga da me čuva i da živi ovde, ništa da ne plaća. I hranu ću da mu dam i sve... Posle ovoga po celu noć sedim sa upaljenim svetlom. Plašim se da zaspim - rekla je naša sagovornica. 

Foto: informer/Tanja Andric

Živi u strahu i plaši se da zaspi

 

Pljačkaši koji su opljačkali i maltretirali Vukosavu Vasić još uvek nisu pronađeni, a u policiji kažu da se intezivno traga za njima i da će oni uskoro biti identifikovani i privedeni.  

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija