• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Jugmedia

16.03.2024

18:45

Krenuo da se pomiri sa devojkom pa upao u "sačekušu"! Vratio se polomljenog nosa i išutiran

Jugmedia

Vesti

Krenuo da se pomiri sa devojkom pa upao u "sačekušu"! Vratio se polomljenog nosa i išutiran

Podeli vest

Mladić iz Lebana V. R. (21) uputio se 10. marta sa bratom i njegovom devojkom u 100 kilometara udaljeno Prokuplje kako bi se video sa bivšom devojkom i eventualno pomirio s njom. Ali, umesto devojke, sačekala su ga dvojica mladića koji su ga pretukli do besvesti!

U izjavi za "Jugmediu" V. R. tvrdi da se napad desio u centru grada, u blizini kafića "Kartel", oko 17.30 sati:

- Umesto devojke, sa kojom sam se zabavljao 10 meseci i u koju sam bio još zaljubljen, pojavila su se ta dvojica, jedan s inicijalima D. N., a drugi mi nije poznat. Taj drugi je odmah krenuo da me vuče i gura prema jednoj sporednoj ulici, a onda me D. N. pitao zašto sam pre neki dan zapratio devojku na društvenim mrežama. Rekao sam da nisam i ponudio mu svoj telefon da pogleda. Dok sam izvlačio telefon iz džepa, on me je bokserom udario po usni, nosu... 

Od siline udaraca je, kako kaže, pao na asfalt nakon čega su obojica nastavila da ga šutiraju. U tom napadu zadobio je prelom nosa i hematome po glavi i licu.

- Ko zna kako bi se sve završilo da nisu naišli moj brat i njegova cura i počeli da viču, pa su ovi pobegli - dodaje V. R.

Oni nisu zvali policiju u Prokuplju i prijavili incident, već su od straha seli u automobil i uputili se ka Lebanu.

- Bio sam sam sav krvav na zadnjem sedištu i jedva svestan šta se događa. Brat je posle ispričao da je jedva dovezao automobil do kuće - priseća se mladić.

Optužuje i bivšu

Slučaj su prijavili policijskoj stanici u Lebanu, koja je odmah poslala depešu prokupačkoj. Od tada V. R. nema uvid šta se dešavalo, ali tvrdi da mu je u Prokuplju napravljena prava "sačekuša", za šta optužuje i bivšu devojku:

- I posle šest dana osećam se veoma loše, što zbog izobličenog lica, što zbog poniženja koje sam doživeo.

Redakcija "Jugmedie" zatražila je informacije o ovom događaju u PU Prokuplje i uskoro očekuje odgovor od nadležnih.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija