• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

19.03.2024

14:14

Saslušani otmičari iz Vršca: Zlostavljali i mučili biznismena

Printskrin/facebook

Vesti

Saslušani otmičari iz Vršca: Zlostavljali i mučili biznismena

Podeli vest

M. K. A. (22), R. T. (20), L. J. (24), L. T. (24) i M. L. (22) koji su uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično delo zlostavljanje i mučenje mladića N.L. (21), sina građevinskog investitora A.L. iz Vršca, saslušani su u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu.

- Svi osumnjičeni su saslušani danas. Osnovnom sudu u Vršcu je dostavljen predlog za određivanje pritvora za sve osumnjičene - kažu za "Telegraf.rs" iz OJT u Vršcu.

N. L. je otet zbog navodnih dugova.

Njega su, podsetimo, M. K. A. i R. T. kako se sumnja u toku noći između 16. i 17. marta ove godine prisilili da uđe u automobil i odvezli ga u jedan stan u Vršcu, u kojem su ga tukli i oteli mu zlatni lančić, ručni sat i mobilni telefon, pa se terete i za krivična dela protivpravno lišenje slobode i razbojništvo u saizvršilaštvu.

 

U stan su potom ušli i L. J., L. T i M. L. koji su, kako se sumnja, zadali više udaraca dvadesetjednogodišnjaku, a L. J. se sumnjiči da mu je pretio tražeći da mu isplati 1.000 evra, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za iznudu.

Oglasilo se tužilaštvo za Telegraf

Dežurni javni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Vršcu, dana 17.03.2024. godine obavešten je da se K.A.M. (23), T.A. (19), svi iz Vršca, terete da su prinudili L.N. (20) iz Vršca, da sedne u automobil vlasništvo K.A.M., odvezli ga do stana u Vršcu, vlasništvo K.A.M., gde su ga zajedno sa J.L., T.L. i L.M. zlostavljali, oduzeli mu ručni sat, telefon i zlatnu ogrlicu i iznuđivali mu novac.

- Svim navedenim licima određeno je zadržavanje, te je dana 18.03.2024. godine Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu podneta krivična prijava od strane Policijske stanice Vršac protiv K.A.M. (23), T.A. (19), J.L. (23), T.L. (23) i L.M. (21), svi iz Vršca, zbog osnovane sumnje da su izršili krivično delo zlostavljanje i mučenje kao saizvršioci, protiv K.A.M. i T.R. podneta je krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili i kriv. delo protivpravno lišenje slobode i krivično delo razbojništvo kao saizvršioci a protiv J.L. podneta je krivična prijava zbog osnovane sumnje da je izvršio i krivivično delo iznuda - kažu iz OJT Vršac za Telegraf.rs.

Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu nastavlja dalji rad na predmet.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija