• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.04.2024

06:46

Vladimiru bitno kako je Kosta svirao harmoniku! Preko advokata iznosio havlospeve za sina ubicu

Informer, Društvene mreže

Vesti

Vladimiru bitno kako je Kosta svirao harmoniku! Preko advokata iznosio havlospeve za sina ubicu

Podeli vest

Vladimir Kecmanović pitanjima preko advokata navodio nastavnicu da hvali Kostu. Nastavnica otkila da je bivša direktorka "vedrila i oblačila" i pogodovala Kosti prebacivši ga u drugu smenu mimo procedure.

Da li ste znali da je Kosta u šestom razredu osvojio prvo mesto na festivalu harmonike? - pitala je odbrana Vladmira Kecmanovića gospođu Nadu Radonjić Bulatović nekadašnju razrednu starešinu maloletnog ubice.

Ovo je samo jedno od mnogo pitanja koja su advokati Vladmira i Miljane Kecmanović postavili svedoku u očiglednom cilju predstavljanja zločinca kao dobrog dečaka, besprekornog učenika, uspešnog i u vannastavnim aktivnostima, te kao vaspitanog dečaka. 

Kao šamar roditeljima žrtava, devotoro izuzetne dece i sestrama školskog čuvara  bio je svaki upit advokata Marine Ivelja na sugestije Vladmira Kecmanovića koji se danas nije udostojio da odgovori roditljima žrtava sina pozivajući se na to što je i on "mrtav čovek" od 3. maja, a koji živi samo zbog ćerke koja je takođe žrtva svog brata .

Foto: M.S.

 

 

 

- Izrazio je tobožnje žaljenje i saučešće, pokvarenjak jedan. Jedino koga žali je sebe. Njegove suze nisu lažne, ali on ne plače za decom koju je ubio njegov sin, nego za sobom. U krivici optužuje streljanu da je kriva što su obučavali dete koje je bilo psihički loše, a koje on nije lečio. On i majka su zanemarili dete i njegove potrebe. U parnici besmislenim i pitanjima koja vređaju zdrav razum, a čak to i ne krije da želi da optuži školu u kojoj se zločin odigrao jer navodno nisu reagovali  na nasilje koje se dešava - istakli su članovi porodica žrtava međusobno se nadopunjavajući. 

Advokat Marina Ivelja je u dogovoru sa branjenikom Vladmirom Kecmanovićem tražila da se razredna koja je bila nastavnica srpskog izjasni da li se seća vrlo emotivno napisanog Kostinog sastava  "Majčina ljubav". Nastavnica je rekla da se ne seća.

Svedočenje razredne starešine i dalje zaposlene u školi oštećeni su ocenili kao pristrasno, ali tvrde da se u onome što je rekla propusti škole dobro vide jer ni oni kao ni roditelji nisu obraćali pažnju na ponašanje Koste Kecmanovića koje je definitno bilo atipično. 

Sudija je u jednom trenutku nastavnicu Nadu Radonjić Bulatović pitala da li se plašila direktorke Snežane Knežević , pošto je takav utisak stekla kroz njeno svedočenje. Nastavnica je odrično odgovorila kazavši da je bila samo posrednik između svoje pretpostavljene direktorke i Miljane Kecmanović koja je tražila Kostino prebacivanje u bilingvalno odeljenje u suprotnoj smeni. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Dok je počinjala policijska potraga u Banjskom polju, Danka Ilić je već bila ubijena i bačena u đubre: Ovo je hronologija zločina
Hronika

Dok je počinjala policijska potraga u Banjskom polju, Danka Ilić je već bila ubijena i bačena u đubre: Ovo je hronologija zločina

Ubistvo Danke Ilić, devojčice iz Bora koja bi 6. maja napunila dve godine, zbog iskazane bezdušnosti i svireposti ne prestaje da šokira Srbiju i region. Bezdušno je, jer su dvojica osumnjičenih za ubistvo krili povređenu Danku u gepeku automobila smrti dok su istovremeno lagali njenog oca da je "nisu videli"; svirepo, jer su telo devojčice bacili u đubre, na divlju deponiju, kao da bacaju zaostali džak šuta.

05.04.2024

06:41

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...
Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...

SAD će poslati još "patriot" projektila Ukrajini i potrošiće šest milijardi dolara za jačanje domaće proizvodnje oružja za podršku Kijevu, pošto administracija Džozefa Bajdena počinje da deli sredstva koja je Kongres odobrio ranije ove nedelje. Ministar odbrane Lojd Ostin, SiKju Braun, šef Združenog generalštaba, saopštili su da će dodatni paket od šest milijardi dolara obezbediti vojnu pomoć od američkih odbrambenih kompanija, što znači da će biti potrebno više vremena da stigne do Ukrajine, ali bi trebalo da ojača njenu odbranu na duže, objašnjava "Fajnenšel tajms".

30.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija