• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.04.2024

10:03

Treća osoba upletena u ubistvo male Danke? Dvojica zlotvora imaju psihopatske strukture ličnosti! (VIDEO)

Informer

Vesti

Treća osoba upletena u ubistvo male Danke? Dvojica zlotvora imaju psihopatske strukture ličnosti! (VIDEO)

Podeli vest

Istraga ubistva dvogodišnje Danke Ilić odvija se paralelno sa potragom za njenim telom. Iako telo jeste jedan od ključnih dokaza ubistva, policija zasad ima barem pet dokaza koji bi Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića, koji su osumnjičeni za ubistvo devojčice, mogli da odvedu na doživotnu robiju.

I dok se konstantno pojavljuju neke nove informacije iz Banjskog polja i Bora, onog najvažnijeg i dalje nema, a to je telo. Na ovu temu je u "Info jutro" Informer TV govorila Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine ljudima.

Jovanović ne isključuje mogućnost da Dankine ubice štite još nekog ko je povezan sa monstruoznim zločinom.

- Došli smo u situaciju da nas dva čoveka iz jedne konzervativne i letargične sredine obmanjuju. Mi ovde imamo problem sa specifičnom formom mentaliteta dva pojedinca. Ovo je klasična psihopatska struktura ličnosti. Oni nemaju krimogenu prošlost. Čak i osoba koja je imala saznanja o tome šta su uradili je saučesnik. Oni sve to rade da bi zaštitili sebe, ali verujem da postoje indicije da štite još nekoga. Ja isključujem mogućnost da nisu videli dete pri brzini od 20 kilometara čas. Ta brzina je malo manja nego ona trčanja čoveka. Meni ne liči na strah, već na nameru, to što su dete ubili i ubacili u auto nakon što su ga udarili. Šta je pozadina skrivanja tela? Prikrivanje tela, ukoliko je tačno njihovo izlaganje o načinu na koji je Danka izgubila život, njegovim pronalaskom oni ne bi dobili drugačiju kaznu. Indicije policije se ne zasnivaju samo na njihovim izjavama. Kada govorimo o komšijama, jako mi je čudno da niko ništa nije video. Pre će biti da niko neće ništa da kaže. Proces ispitivanja osumnjičenih se radi u fazama. Jedan ceo tim upravo radi sa dva monstruma. Proces otkrivanja istine od strane osumnjičenih može biti dugotrajan. Ono što brine u ovom slučaju je njihova usaglašenost. Jedan se brani ćutanjem, a drugi je priznao, ali još uvek odbija da kaže gde je sakriveno telo male Danke - navodi Jovanović.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede! (VIDEO)
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede! (VIDEO)

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija