• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

11.04.2024

11:18

Otac i brat mu neće doći na sahranu: Prisustvovaće samo majka, komšije i prijatelji ne žele da čuju za njega

Društvene mreže

Vesti

Otac i brat mu neće doći na sahranu: Prisustvovaće samo majka, komšije i prijatelji ne žele da čuju za njega

Podeli vest

Dalibor Dragijević (40) danas će biti sahranjen na groblju u selu Zlot. On je bio uhapšen pod sumnjom da je pomogao osumnjičenima Dejanu Dragijeviću i Srđanu Jankoviću da se otarase tela ubijene Danke Ilić (2).

Samo nekoliko sati pred saslušanje u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru umro je u pritvoru u policiji u Boru.

Prema poslednjim informacijama, njegovom ocu Radoslavu i bratu Dejanu sud u Zaječaru nije dozvolio da iz pritvora ide na sahranu sinu.

- Mom klijentu nije dozvoljeno da prisustvuje sahrani sina. On se nalazi u pritvoru pod sumnjom da je pomagao pri uklanjanu dokaza. Branio se ćutanjem u tužilaštvu. Uložiću žalbu na odluku o pritvoru - kaže za "Telegraf.rs" advokat Nebojša Živanović koji zastupa Radoslava.

Tako će Dalibora sahraniti samo majka, dok ostale komšije i prijatelji neće ni da čuju za njega.

Foto: Informer

Grob Dalibora Dragijevića

 

Dalibor je u pritvoru u policiji u Boru umro nakon srčanog udara. Obdukcija je potvrdila da je reč o prirodnoj smrti.

Malenu Danku Ilić ubili su 26. marta ove godine u Banjskom Polju.

Telo devojčice nije nađeno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...
Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...

SAD će poslati još "patriot" projektila Ukrajini i potrošiće šest milijardi dolara za jačanje domaće proizvodnje oružja za podršku Kijevu, pošto administracija Džozefa Bajdena počinje da deli sredstva koja je Kongres odobrio ranije ove nedelje. Ministar odbrane Lojd Ostin, SiKju Braun, šef Združenog generalštaba, saopštili su da će dodatni paket od šest milijardi dolara obezbediti vojnu pomoć od američkih odbrambenih kompanija, što znači da će biti potrebno više vremena da stigne do Ukrajine, ali bi trebalo da ojača njenu odbranu na duže, objašnjava "Fajnenšel tajms".

30.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija