• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ć.

21.04.2024

22:48

Reper Smoke Mardeljano posvetio pesmu ubijenom Stefanu Saviću! "Mi smo Savke", tvoji smo burazeri (VIDEO)

Društvene mreže

Vesti

Reper Smoke Mardeljano posvetio pesmu ubijenom Stefanu Saviću! "Mi smo Savke", tvoji smo burazeri (VIDEO)

Podeli vest

Jedan od napoznatijih repera Smoke Mardeljano posvetio je pesmu ubijenom Stefanu Saviću (23), MMA borcu i reprezentativcu ubijenom u noći između 24. i 25. februara.

Smoke Mardeljano, čije je pravo ime Miloš Stojanović, napisao je pesmu Stefanu koju je nazvao "Mi smo Savke".

- Ovu pesmu posvećujem, našem tragično nastradalom bratu i saborcu, Stefanu Saviću. Počivaj u miru brate. MI SMO SAVKE! 

Uz pesmu je uradio i spot sa segmentima iz života ubijenog MMA borca.

 

 

Uskoro će se navršiti dva meseca otkako je u beogradskom naselju Dorćol nasmrt izboden srpski MMA borac, reprezentativac Stefan Savić (23). Osumnjičeni za njegovo ubistvo - Vasilije Gačević (23) i Marko Daničić (23) nestali su bez traga i za njima je raspisana poternica. Određene informacije ukazuju na to da su Gačević i Daničić ubrzo nakon stravičnog zločina napustili teritoriju Republike Srbije.

Foto: Privatni album

Stefan je osvojio bronzanu medalju na svetskom prvenstvu

Zločin koji je potresao Srbiju dogodio se u noći između 24. i 25. februara, u Dunavskoj ulici na Dorćolu, nakon što su se Savić i njegove ubice srele u jednom lokalu na Dorćolu. Šta se tačno događalo kobne večeri, nije sasvim jasno, ali su se Savić i osumnjičeni ubrzo našli na ulici.

Prema rečima pojedinih svedoka, došlo je do verbalnog konflikta, a onda su Gačević i Dančić počeli da jure Savića. Sustigli su ga na uglu Dobračine i Dunavske ulice, oborili su ga na zemlju i brutalno izboli 19 puta!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija