• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.R.

25.04.2024

10:50

Svađa oko ilegalne trke, uhapšeno više osoba ! Evo šta se tačno dogodilo u Novom Pazaru

printscreen

Vesti

Svađa oko ilegalne trke, uhapšeno više osoba ! Evo šta se tačno dogodilo u Novom Pazaru

Podeli vest

U medijima su se danas pojavile informacije da je u Novom Pazaru bila tuča, pa i pucnjava... međutim ni jedna od njih nije tačna. U Novom Pazaru desio se incident, a povod je bila ilegalna ulična trka!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave Novi Pazar lišili su slobode više lica zbog kršenja javnog reda i mira.

Informer saznaje da se incident dogodio sinoć, nešto iza ponoći u ulici Save Kovačević u Novom Pazaru, nakon što je policiji prijavljena svađa grupe mladića.

Sumnja se da je povod za svađu bila organizovana ilegalna ulična trka automobila, a u incidentu nije bilo povređenih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija