• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

01.05.2024

19:39

Pripremali kotlić pa se pobili! Tuča kod Gadžinog Hana (FOTO)

D.K.

Vesti

Pripremali kotlić pa se pobili! Tuča kod Gadžinog Hana (FOTO)

Podeli vest

Muškarac čiji identitet nije saopšten teško je povređen u tuči koja se danas oko 17 časova dogodila na izletištu u selu Ravna Dubrava u opštini Gadžin Han.

Do sukoba dvojice muškaraca došlo je tokom organizovane proslove 1. maja, u okviru koje je između ostalog oganizovana trka džipova i takmičenje u pripremanju gulaša.

Kako saznajemo od očevidaca ovog nemilog događaja proslava je proticala u najboljem redu, ljudi su sedeli za stolovima pored kotlića, kada su se dva muškarca posvađala i potukla.

Foto: D.K.

Povređeni muškarac

 

- Ne znam šta je uzrok svađe, oni su sedeli za istim stolom, ali su počeli da viču i onda je jedan od njih uzeo stolicu i udario drugog u glavu. Čovek je pao kao pokošen. Odmah su svi zvali Hitnu pomoć i pokušavali da pomognu povređenom, međutim bio je u besvesnom stanju - rekao je jedan od svedoka incidenta.

Foto: D.K.

Intervencija lekarske ekipe

 

Prema njegovim rečima, Hitna pomoć je brzo došla, a medicinska ekipa je najmanje pola sata ukazivala pomoć povređenom čoveku.

- Uspeli su da mu pomognu i da ga povrate iz besvesnog stanja, ali očigledno da je zadobio tešku povredu glave jer se nije pomicao ni dok su mu pružali pomoć, ni dok su mu previjali glavu - rekao je on za Informer.

Ekipa Hitne pomoći prevezla je povređenog muškarca do Urgentnog centra Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu zbog ukazivanja dodatne pomoći i neophodne dijagnostike.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija