• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ćuruvija

05.05.2024

20:33

Tragedija u Kovačici! Pretio ženi, pa celu noć bežao po atarima, a onda se ubio iz puške! (FOTO)

Društvene mreže

Vesti

Tragedija u Kovačici! Pretio ženi, pa celu noć bežao po atarima, a onda se ubio iz puške! (FOTO)

Podeli vest

Miroslav S. (46) iz Kovačice ubio se jutros rano iz poluautomatske puške nakon što se posvađao sa bivšom suprugom, saznaje informer. rs od izvora iz istrage.

Kako saznajemo, tragičnom činu prethodio je odlazak Miroslava kod bivše supruge A. S. (39), sa kojom ne živi duže vremena.

- Miroslav je oko 22. 30 došao kod bivše žene A. S. (39) sa kojom ima petoro dece i posvađao se sa njom, a zatim pobacao stvari po stanu u kojem ona živi. Pretio je i da će da se ubije iz puške. Potom se uputio u atar mesta, a njegova bivša žena je obavestila o svemu policiju, koja je ubrzo došla na lice mesta. Kod nje je došao i njihov najstariji sin M. S. (25), koji je dvoje mlađe dece od sedam i devet godina i trudnu sestru od 17 godina sklonio kod druge sestre I. S. (23). Ona sa suprugom i dvoje dece živi u drugom stanu. Zbog svega toga, trudna, mlađa ćerka je prokrvarila - priča naš izvor.

Foto: Foto: Društvene mreže

Miroslav S. je već bio u zatvoru zbog nasilja u porodici

U pregovore sa ocem je sve vreme bio uključen njegov sin M. S. koji ga je odgovarao od samoubistva.

- Došla je Hitna pomoć, a policija je porodicu sa dugim naoružanjem čuvala i jurila naoružanog Miroslava po njivama. Najstariji sin i policija su ga ubeđivali da odloži oružje, ali on je govorio da "neće više u zatvor i da nema drugo rešenje". Očigledno je bio rešio da se ubije. On je ranije bio u zatvoru godinu i po dana zbog nasilja u porodici. Inače, lečen je od alkohola. Kasnije je otišao u Nemačku, ali se vratio 2020. godine i sa najstarijim sinom radio u Kovačici kao zidar - kaže sagovornik za informer.rs.

Sa bivšom suprugom Miroslav S. ima sina M. S. (25), ćerke (23) i (17) godina, kao i dvoje mališana od sedam i devet godina.

- On je godinama tukao i maltretirao suprugu, pa je pobegla od njega. Svako je otišao na svoju stranu, a bivša supruga je sa troje najmlađe dece živela u drugom stanu. On je svoju kuću u rodnom mestu Uzdine prodao. Bio je nasilan prema supruzi, koju je često tukao - navodi izvor. 

Posle višečasovnih pregovora, Miroslav se ubio iz poluautomatske puške (PAP), tako što je pucao sebi u usta.

U Policijskoj upravi Pančevo nam je potvređno da se nemio događaj dogodio u Kovačici.

- Prijavu od A. S. za nasilje smo primili oko 22. 30 sati i policija je odmah reagovala. Nažalost, Miroslav S. je sebi u jutarnjim časovima pucao u glavu. Na lice mesta je izašao viši javni tužilac u Pančevu i naređena je obdukacija - rečeno nam je u PU Pančevo.

Kako saznajemo, nakon obdukcije, Miroslav S. će biti sahranjen, a troškove pogreba će da snosi njegov sin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

To će biti nova dimenzija Srbije! Vučević i Vesić obišli radove na izgradnji podvožnjaka na pruzi NS - Subotica-Kelebija (FOTO)
Politika

To će biti nova dimenzija Srbije! Vučević i Vesić obišli radove na izgradnji podvožnjaka na pruzi NS - Subotica-Kelebija (FOTO)

Predsednik Vlade Republike Srbije i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, u pratnji predsednice Pokrajinske Vlade Maje Gojković i gradonačelnika Subotice Stevana Bakića, obišli su danas u Subotici radove na izgradnji podvožnjaka prema projektu modernizacije i rekonstrukcije deonice pruge Novi Sad - Subotica - državna granica Kelebija.

25.05.2024

13:44 >> 13:48

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)
Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)

Više od 170 klimatskih aktivista uhapšeno je zbog nasilnog učešća u protestima u sedištu francuske investicione kompanije "Amundi" u Parizu koja je veliki akcionar francuske energetske i naftne kompanije Total Energies kada je osam pripadnika obezbeđenja investicione kompanije povređeno, saopštila je policija.

25.05.2024

09:58

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija