• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

07.05.2024

10:19

Povređen motociklista: Saobraćajna nezgoda u Požeškoj u Beogradu

Miloš Rafailović

Vesti

Povređen motociklista: Saobraćajna nezgoda u Požeškoj u Beogradu

Podeli vest

Motociklista je povređen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jutros kod OŠ "Josif Pančić" na Banovom brdu.

Kako Informer nezvanično saznaje saobraćjna nezgoda dogodila se jutrok oko 8.30 sati u Požeškoj ulici. 

- U ovoj nezgodi povređen je motociklista koji je prevezen u Urgentni centar. Policija je obavila uviđaj kojim će biti utvrđeni detalji ove nezgode - rekao je izvor Informera. 

Pola sata kasnije u Beogradu kod Sajma dogodila se još jedan saobraćajna nezgoda kada su se sudarili tramvaj u automobil. Vozač automobila j epovređen i on je prevezen u Urgentni centar. 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hitno se povlači serija ovog leka! Ovo je razlog
Društvo

Hitno se povlači serija ovog leka! Ovo je razlog

Hrvatska Agencija za lekove i medicinske proizvode (HALMED) obavestila je o povlačenju serije leka Rudakol 200 mg tvrde kapsule sa produženim oslobađanjem zbog osnova sumnje na nedostatak kvaliteta u vezi sa rezultatom koji je van granica specifikacije tokom ispitivanja stabilnosti parametra oslobađanja aktivne supstance.

28.05.2024

16:40

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Otac Papapetrua emotivan: Rano ujutru mi je stigla jedna poruka iz Srbije...
Košarka

Otac Papapetrua emotivan: Rano ujutru mi je stigla jedna poruka iz Srbije...

Najveća nagrada za mene je to što mi je u rano jutro, oko 2 sata po grčkom vremenu, jedan dobar prijatelj iz Srbije, koji je običan ljubitelj sporta, poslao poruku i rekao. „Nedostaju nam Janis i Lesor, mnogo ih volimo" - poručio je nekadašnji košarkaš Panatinaikosa i otac Janisa Papapetrua, Argiris Papapetru.

28.05.2024

18:06

Planeta

Šta će Putin sad?! Rusija u ogromnoj opasnosti! Moskva prozrela tri trika koje je Amerika spremila za samit u Švajcarskoj!
RAT SVIM SREDSTVIMA

Šta će Putin sad?! Rusija u ogromnoj opasnosti! Moskva prozrela tri trika koje je Amerika spremila za samit u Švajcarskoj!

Na dnevnom redu „ mirovne konferencije “ o Ukrajini u Švajcarskoj, zakazane za 15-16. jun, od planiranih deset, ostala su tri pitanja: Nuklearna bezbednost, bezbednost plovidbe i razmena zatvorenika po formuli „svi za sve“. Ovo je rekao politikolog, generalni direktor Instituta za političke studije Sergej Markov u emisiji „Prvi Sevastopolj“.

28.05.2024

18:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija