• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.05.2024

11:13

Ubica baka Bosiljke danas pred sudom! Iskasapio je nožem pa pokrio ćebadima (FOTO)

printscreen

Vesti

Ubica baka Bosiljke danas pred sudom! Iskasapio je nožem pa pokrio ćebadima (FOTO)

Podeli vest

Suđenje P. B. (29) iz Apatina, koji se tereti da je početkom marta prošle godine ubio sugrađanku Bosiljku M. (83), biće nastavljeno 21. juna u somborskom Višem sudu.

Na glavnom pretresu, održanom u petak, u nastavku dokaznog postupka, pročitan je nalaz i mišljenje kombinovanog trasološko-sudsko-medicinskog veštačenja, nakon čega je dalje neposredno saslušana veštak specijalista sudske psihijatrije. Na istom ročištu je usvojen predlog nadležnog javnog tužioca i doneto rešenje kojim će se odrediti dopunsko DNK veštačenje u ovom predmetu.

Ovaj mladiće se zbog krivičnog dela teško ubistvo nalazi iza rešetaka od hapšenja, a pritvor mu je poslednji put produžen do 6. juna.

Suđenje u ovom postupku u somborskom Višem sudu, zbog izmene u sastavu veća, počelo je iznova sredinom januara, a nakon izlaganja optužbe, izjašnjavanja optuženog i uvodnih izlaganja, u okviru dokaznog postupka, saslušani su optuženi P. B., veštak i svedok-oštećena J. M. Potom je pročitana pisana dokumentacija iz spisa predmeta koja predstavlja dokaze.

 

 

Foto: informer.rs

 

 

Prema nezvaničnim informacijama, P. B. je identifikovan na osnovu DNK tragova, a otkriveno je i da je do kuće žrtve došao crvenim "puntom", kojim se i udaljio s mesta zločina. Kod uhapšenog u kući, navodno, nađeni su krvava dukserica i farmerke, ali i obuća koju je koristio prilikom zločina.

Okrivljeni P. B. se tereti za zločin koji je je izazvao veliku pažnju javnosti jer postoji osnovana sumnja da je lišio života staricu, na svirep i podmukao način, iz koristoljublja, zadajući joj 15 ubodnih i sekotnih rana, od kojih je ona preminula, pri čemu je trpela bolove jakog inteziteta i jake psihičke patnje.

Foto: informer.rs

 

 

Telo Bosiljke M. pronađeno je 6. marta prošle godine u jutarnjim časovima u porodičnoj kući u Apatinu, a za njeno ubistvo osumnjičen je P. B., školski drug njene unuke, piše Dnevnik.

Prema rečima komšija, krvavo telo baka Bosiljke, prekriveno ćebadima, pronašla je komšinica sa kojom je starica redovno pila kafu, a na mestu zločina pronađen je i nož kojim je počinjeno ubistvo.

Foto: Printscreen, Pngwing

 

 

Podsetimo, ovaj zločin uznemirio je čitav Apatin, a sumnjalo se da bi motiv mogao da bude koristoljublje, pošto je ubijena žena imala apartmane na moru koje je izdavala.

Međutim, komšije su nam ranije rekle da im je to čudno, pošto osumnjičeni P. B. potiče iz imućne porodice, a i sam je imao dobro plaćen posao.

Ono što je probudilo dodatnu jezu u ovom slučaju jeste to što su kod osumnjičenog pronađeni satanistički simboli. 

Naime, na nožu kojim je počinjen zločin je navodno bio satanistički znak, pentagram, a prema nezvaničnim saznanjima osumnjičeni na telu ima istetoviran isti takav znak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini
Politika

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini

Delegacija Narodne skupštine Srbije doputovala je danas u Peking, gde će učestovati na Četvrtom sastanku Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa (SK SKNK), jednog od najvažnijih organa vlasti u Narodnoj Republici Kini.

03.06.2024

11:41

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!
Politika

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!

Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik izjavio je da je rezolucija o Srebrenici propala na glasanju u Generalnoj skupštini UN i da je takvo glasanje rezultat i ogromnog truda i delovanja Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, koji su, kako je istakao, neumorno u nebrojenim kontaktima sa članicama UN ukazivali na jednostranost i netačnost onoga što je bošnjačko-nemačka rezolucija spremila kao osudu srpskog naroda, Srbije i Republike Srpske.

03.06.2024

10:51

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“
Kultura

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“

Позориште лутака „Пинокио“ ће у среду 05. јуна 2024. године у 20 часова одржати премијеру представе ЗЕЦ И ПАС, у режији Силвана Омерзуа, а реприза представе „Зец и Пас“ ће се одржати у суботу, 08. јуна у 12 часова.

03.06.2024

11:12

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija